Κύριε Δήμαρχε, δε βλέπετε;


Η καντίνα της γιαγιάς από την Κρητηνία και
το ρεζιλίκι του Δημοτικού συμβουλίου Ρόδου
Αναλγησία, κουτοπονηριά, αδιαφορία(;) και γελοιότητα













Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας αλλά και μεταξύ μελών της πλειοψηφίας (υπάρχουν φιλότιμοι και ευαίσθητοι) του Δ.Σ. Ρόδου για την καντίνα μιας γιαγιάς στην Κρητηνία.
Το Τοπικό Συμβούλιο εισηγήθηκε να ανακληθεί η άδεια της καντίνας για κάποιες παραβάσεις και ήταν φυσικό να έρθουν τα πάνω κάτω από την παράταξη της μειοψηφίας με τον Γιώργο Χατζημάρκο να καλεί την πλειοψηφία να ξεκινήσουν πρώτα οι ανακλήσεις αδειών από τις καντίνες σε Καλλιθέα, Τσαμπίκα, Στεγνά και Πρασονήσι που όλες είναι παράνομες.
"Εδω υπάρχει καντίνα με πλαστό ΑΦΜ, υπάρχει καντίνα 300 και 400 τ.μ,και εμείς ασχολούμαστε με την καντίνα στο Χασάνι της Κρητηνίας! Εδώ σε καντίνες της ανατολικής πλευράς υπάρχει άβατο, δεν τολμά ελεγκτικός μηχανισμός να πλησιάσει... επικρατεί ο νόμος της καραμπίνας...Ας δούμε εδώ απέναντι, δίπλα στη Νομαρχία... Τη λεβεντιά δεν θα την δείξουμε στην καντίνα της γιαγιάς..." είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζημάρκος.
Ο αντιπρόεδρος του συμβολίου Σάκης Στάγκας επετέθη στον πρόεδρο Μανώλη Γλυνό, ο κ. Γλυνός στον κ. Κωνσταντίνου, ο κ. Πετρωνιάτης στον κ. Ζωγραφίδη και η γιαγιά της καντίνας από την Κρητηνία, ξυπόλητη, να επιτίθεται κατά του κ. Κυριακούλη! Τελικώς απορρίφθηκε η πρόταση της πλειοψηφίας αφού τα περισσότερα μέλη της δεν την ψήφισαν και πέρασε σε αναβολή το θέμα.

Φωτό και πληροφ. Verena

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις