Οι αλήθειες είναι πολλές!





















Είναι αλήθεια οτι τα έφαγαν οι πολιτικοί. Μα είναι αλήθεια και ότι όλοι μαζί τα φάγαμε.
Είναι αλήθεια ότι ο λαός ξόδευε λεφτά παραπάνω από ότι άξιζε και δούλευε. Μα ειναι αλήθεια και ότι τραπεζίτες καί οι δανειστές έβγαλαν πολλά λεφτά ,τόσα χρόνια.
Είναι αλήθεια οτι οι εργολάβοι κάνανε έργα ανάπτυξης που τους ζήτούσαν οι κυβέρνησεις, δεν τα έκλέψαν τα λεφτά. Μα ειναι αλήθεια και ότι οι επιχειρηματίες έφαγαν με χρυσά κουτάλια απο τα δημόσια έργα.
Είναι αλήθεια ότι πρώτα τρέχουν να σώσουν τις Τραπεζες και μετά το Λαό. - Μα ειναι αλήθεια και ότι αν δεν τις σώσουνε, μπορεί να καταρρεύσουν οι τράπεζες και να χάσουμε τις αποταμιεύσεις.
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να πουλήσουμε δημόσια γη, η λύση αυτή θα μειώσει ανώδυνα το χρέος - Μα ειναι αλήθεια και ότι πρέπει να μην πουλήσουμε τώρα, γιατί θα πουληθεί μισοτιμής.
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να μην κόψουμε από το λαό τα 280, 380 ευρώ γιατί αυτό οδηγεί στη φτώχια, - Μα ειναι αλήθεια και ότι δεν μπορούμε να μην τα κόψουμε γιατί αλλιώς δεν μας δανείζουν.
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας. -Μα ειναι αλήθεια και ότι πρέπει να πληρώσουν επιτέλους και αυτοί που δεν πληρώνουν ποτέ φόρους.
Πώς γίνεται τόσες αντιφατικές απόψεις και όλες να είναι αλήθεια; Μάλλον η αλήθεια έχει πολλές όψεις και ο καθένας βλέπει μια από αυτές.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ


Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Αυτή είναι η αλήθεια.
Ο χρήστης omfalos είπε…
Έσπασε τους μετρητές επισκεψιμότητας, το συγκεκριμένο άρθρο, αφού σε μια μέρα, 100 και πλέον επισκέπτες, διάβασαν το άρθρο. Αυτό, κάτι λέει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις