Γιάννης Ιατρίδης: Ηθικός αυτουργός είναι ο ίδιος ο Κουσουρνάς

Είναι πολύ λίγος για δήμαρχος Ρόδου

                       



Δηλώσεις "φωτιά " έκανε στο VERENA .GR ο τέως Δήμαρχος Καλλιθεάς Γιάννης Ιατρίδης απαντώντας στα όσα είπε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνας για τον ίδιο ως προς την κατάληψη του Δημαρχείου απο τους Καλυθενούς.
" Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...Ηθικός αυτουργός των επεισοδίων είναι ο ίδιος. Εγώ πράγματι του είχα πει οτι δεν μπορεί να τακτοποιήσει μια περιοχή και οτι η μόνη λύση είναι η ένταξη όλων των τσιγγάνων στη κοινωνία. Φαίνεται οτι με ελαφρότητα παρέκαμψε και τις απόψεις των δικών του ανθρώπων όπως έχει κάνει και με τον ΧΥΤΑ που έφερε όλα τα σκουπίδια στης Νότιας Ρόδου σε αυτό όπως και με τον αγωγό απο Αρχάγγελο...Έχει ήδη πατήσει τρεις κόκκινες γραμμές...Λυπάμαι που θα το πω, είναι πολύ λίγος για Δήμαρχος Ρόδου. Το μόνο που έχει κάνει είναι να καταγγέλει Δημάρχους...Δεν είμαι ούτε υποκινητής, ούτε βομβιστής. Καταδικάζω τα επεισόδια αλλά για να μην γινόταν οφείλει ο ίδιος ο Δήμαρχος να ερχόταν στη λαϊκή συνέλευση και να τους μιλήσει. Δεν το έκανε"



Verena.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο Ιατρίδης τι έχει κάνει τόσα χρόνια στην εξουσία για να μην ΜΗΝ γίνει ο ΧΥΤΑ?για να μην μεγαλώσει ο ΧΥΤΑ? για να μην περάσουν τα λύματα απο μας?για να λυθεί το πρόβλημα με τους ROMA?
Ο χρήστης omfalos είπε…
Στο τέλος τέλος, αυτό που νοιάζει ορισμένους, είναι η πολιτική τους επιβίωση και υπόσταση
και τίποτα παραπάνω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις