Η συνταγή της εβδομάδας




Ραγού 
                                                (ψητό της κατσαρόλας) 

Υλικά :
1 κιλό μοσχάρι (χωρίς κόκαλο)
1 κιλό πατάτες
3 κρεμμύδια
2 καρότα
2 κουτιά ντοματάκια
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
¼ μπιζέλια
                                                              Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε τετραγωνάκια, τα καρότα σε ροδέλες και τις πατάτες τις κόβουμε κυδωνάτες. Χωρίζουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και σε αυτό τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε και από τις δυο πλευρές. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τα αφήνουμε να πάρουν λίγο βράση και ρίχνουμε το ανάλογο νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα καιόταν μισοψηθεί το κρέας προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, τα μπιζέλια, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε ώσπου να μαλακώσουν.
ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΤΕΡΓΟΥ ΜΙΧΑΛΑ

Ευγενική προσφορά, του Κρεοπωλείου Φώτης και Βάγιος, στις Καλυθιές Ρόδου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις