Ποιοι υποψήφιοι μετέχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου



Μεθαύριο 3 Νοεμβρίου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέων οργάνων στο ΕΒΕΔ. Οι συνδυασμοί, όπως όλα δείχνουν, θα περιλαμβάνουν περισσότερα από 150 ονόματα επιχειρηματιών μόνο από τη Ρόδο!
Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ δεν λείπουν και οι εκατέρωθεν «τρικλοποδιές» και αντεγκλήσεις με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι πρόεδροι να χειρίζονται τις σχετικές λίστες ως επτασφράγιστα μυστικά, φοβούμενοι τυχόν απώλειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συνδυασμός του κ. Γιάννη Πάππου περιλαμβάνει περίπου 90 υποψήφιους από το νησί της Ρόδου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ψηφοδέλτιο Πάππου μεταξύ άλλων και περιλαμβάνονται οι κκ Χρ. Ευστρατίου, Ευθ. Μπόνης, Ν. Παπασταματίου, Ζ. Παρασκευάς, Γ. Αντώνογλου, Γ. Καλαθενός, Γ. Γερόλυμος, Αρκ. Σκαλίδης, Γ. Κακλιός, Γ. Παπασταματάκης, Τσ. Κυζάλας, Κ. Καστελλοριζιός, Νικ. Γερονικόλας, Γ. Κλούβας, Μαρ. Ανθοπούλου, Γ. Δικαστόπουλος, Βασ. Κέλλης, Νίκος Γαρουφαλής, Σωτ. Βασίλας, Αικ. Παπασάββα, Νίκος Τσούλος, Σάββας Παγωνάκης, Μιχάλης Αντωνίου, Δημήτρης Περίδης.
Σχεδόν έτοιμο είναι το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Μιχάλη Κάρρα που θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου το πρωί της προσεχούς Πέμπτης. Στο ψηφοδέλτιο μετέχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι κ.κ. Ν. Καλογήρου, Ν. Βρούχος, Χρήστος Σπανός, Μαρί Γκίκα, Ελ. Βρατσάλη, Π. Τοκούζης, Κώστας Μηνέττος, Μ. Κασσιώτης, Γιάννης Σιφωνιός, Αν. Μελετίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Γ. Χαλικιάς και Μιχ. Χατζημάρκος.
Με αυτοτελές ψηφοδέλτιο κατέρχεται στις εκλογές από τη Λέρο ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Σιφουνιός εν ενεργεία σύμβουλος του ΕΒΕ ο οποίος έχει ήδη συγκεντρώσει τον κατώτατο αριθμό υποψηφίων συμβούλων (33).
Επίσημα έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με αυτοτελές ψηφοδέλτιο από την Κω ο κ. Γιώργος Χαλκιδιός, αντιπρόεδρος στο ΕΒΕ. Ο κ. Χαλκιδιός έχει ανακοινώσει ότι στόχος της παράταξής του είναι να κατακτήσει 20 έδρες.

Δημοκρατική- Ομφαλός

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή επιτυχία στους Καλυθενούς υποψηφίους!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις