ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ 
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ".
ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ Ε.Κ.Ρ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ
              
Περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι του Ξενοδοχείου Καψής, συγκεντρώθηκαν έξω από το ΕΚΡ έχοντας συνάντηση με τον νομικό σύμβουλο του κέντρου και τον πρόεδρό του Σάββα Χατζησάββα προκείμενου να βρεθεί ο τρόπος με ένδικα μέσα ώστε να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. «Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για τον Σεπτέβρη και Οκτώβριο, ενώ υπάρχουν εργαζόμενοι των οποίων τα δεδουλευμένα τρέχουν ακόμα και σήμερα. Ζητήσαμε να έχουμε τις αναλυτικές καταστάσεις των απλήρωτων εργαζομένων για να χρησιμοποιήσουμε την νομική οδό δεδομένου πως η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η κ Καψή είναι άφαντη» επεσήμανε μιλώντας στον ΠΑΛΜΟ ο κ Χατζησάββας.
«Να σταματήσει το κράτος να επιδοτεί τους ξενοδόχους από τη στιγμή που δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους τους» τόνισε εξαγριωμένος μιλώντας σήμερα στον παλμό ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάσης Σταμούλης επισημαίνοντας ωστόσο πως ο ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ΚΑΨΗΣ πλήρωσε σήμερα τους 15 μόνιμους υπαλλήλους . «Ευλογούν τα γένια τους. Σκοπεύαμε να κάνουμε αποκλεισμό στην ΕΞΡ. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχουν σταλεί χρήματα για να εξοφληθεί ένα ποσό των οφειλομένων, θα πάρουμε ασφαλιστικά μέτρα» ενημέρωσε το σταθμό μας ο κ Σταμούλης προσθέτοντας: «Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε για διάλογο μέχρι και στον Υπουργό. Ας μην εξωθήσουν τα πράγματα στα άκρα και αναγκαστούμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Θα φοβούνται να μπουν στο αεροπλάνο».
Την αυτόφωρη διαδικασία θα ακολουθήσει το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και για την περίπτωση ξενοδόχου της περιοχής κολυμπίων που οφείλει μισθούς στους εργαζομένους του.
Παλμός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις