Κάτι πρέπει ν΄αλλάξει

                                        Κάτι πρέπει ν΄αλλάξει

Φωτό:kalithies.blogspot.com
Αναδημοσίευση από τη σελίδα 'τοπικα'.
Κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει στα τοπικά μας πράματα και μάλιστα σύντομα και γρήγορα
και προς καλύτερη κατεύθυνση. Οι σχέσεις του χωρικού Αντιδημάρχου, με την κεντρική Διοίκηση
όχι καλές, κάκιστες μπορώ να πω κι αυτό το διαπιστώνει ο κάθε δημότης, το τοπικό συμβούλιο, δείχνει απόλυτα εγκλωβισμένο στο γρανάζι της αρμοδιότητας που το έχουν φυτέψει, η κεντρική Διοίκηση με τη σειρά της, δείχνει να "τιμωρεί" την περιοχή μας, για τα γεγονότα των κινητοποιήσεων ενάντια στην εγκατάσταση των τσιγγάνων και οι δημότες, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ
μένουν να μετρούν τις απώλειες, από την οργάνωση και τις υποδομές, αλλά και τη όλη λειτουργία του πρώην Δήμου, ακόμη και της Κοινότητας Καλυθιών.
Υποδομές, συντήρηση, λειτουργία, αποκομιδές, υποδομές, κ.λ.π, τίποτα από αυτά δεν κουνιέται, λες και δεν υπάρχει το Φαληράκι κι οι Καλυθιές, στον χάρτη.
Οι απαιτήσεις των δημοτών, υψηλές, πολύ υψηλές κι αυτό πρέπει κάποιοι, να το καταλάβουν επιτέλους. Οι Καλυθενοί, με τις θυσίες και την εργατικότητά τους, είχαν καταφέρει να οικοδομήσουν υψηλές προσδοκίες και αποδόσεις από τους τοπικούς τους εκπροσώπους κι αυτό που ζουν τώρα, ούτε τους αρμόζει, ούτε τους ταιριάζει, να ζουν καθημερινά βλέποντας τόσες υποδομές που με ΔΙΚΑ τους λεφτά είχαν καταφέρει να χτίσουν, να φθίνουν μέρα με τη μέρα κι ο Δήμαρχος να σφυρά αδιάφορα.
Η αδιαφορία, δεν ταιριάζει ούτε κολακεύει τον τόπο μας.
 Κάτι πρέπει ν΄αλλάξει και πρέπει ν΄αλλάξει ΤΩΡΑ.
Το Φαληράκι κι οι Καλυθιές, δεν είναι Σιάννα (τυχαία παράθεση), για να αλλάζουν τα πράματα κάθε 10 χρόνια, ή να μην αλλάζουν καθόλου, κι η ζωή να κυλά σε κανονικούς ρυθμούς.
Το Φαληράκι κι οι Καλυθιές, είναι η δεύτερη μετά την πόλη κινητήριος οικονομική δύναμη του νησιού κι οι αλλαγές των υποδομών του προς το καλύτερο, πρέπει να είναι συνεχείς και καθημερινές. Κι αυτό, κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν και μάλιστα γρήγορα.
Αυτός ο τόπος δεν είναι ούτε ο απότοπος ούτε ο απόπατος κανενός.
Ομφαλός 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζούμε έναν οικονομικό πόλεμο από την πλευρά του Δημάρχου. Δεν μπορεί να αλλάζουν οι κάδοι σ΄όλο το νησί, κι εμείς να κολλάμε τους παλιούς με ηλεκτροκόλληση τις ρόδες, για να τσουλάνε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις