Προσφορά καρδιάς

                                  ΑγαπητοίΣυνδημότες
         

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε συνεργασία με το γραφείο εθελοντισμού της 2 ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, θέλουμε θερμά να ζητήσουμε την βοήθειά σας για τα παιδιά του Ιδρύματος στον Άγιο Ανδρέα στο Παραδείσι. Ενημερωθήκαμε πως τα παιδιά χρειάζονται παιχνίδια. Επειδή όπως όλοι γνωρίζετε είναι παιδιά με ειδικές ανάγκες, δεν κάνουν οποιαδήποτε παιχνίδια και πρέπει να είναι συγκεκριμένα.
  • Παιχνίδια μουσικά 
  • Κούκλες με μουσική ή χωρίς 
  • Αυτοκινητάκια 
Όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι απο 2-5 χρονών, διότι αυτά είναι τα πιο ασφαλή για τους μικρούς μας φ'ιλους. Σας παρακαλούμε μην φέρετε μεταχειρισμένα παιχνίδια, παρά μόνο αν είναι σε αριστη κατάσταση, επειδή δεν θέλουμε τα παιδιά να αισθάνονται οτι είναι παιδιά δεύτερης κατηγορίας αλλά και επειδή μπορούν να τραυματιστούν. Δεν δεχόμαστε χρηματικές προσφορές παρά μόνο παιχνίδια, γιατί αυτό θα φέρει μεγάλη χαρά στους μικρούς μας φίλους.
Τα παιχνιδια μπορειτε να τα φερετε στο ISIS TRAVEL στο Φαληρακι και θα φροντισουμε μολις μαζευτουν αρκετα να τα παρουμε εμεις στον Αγιο Ανδρεα.
Ενοψει λοιπον των Χριστουγεννων, ας κανουμε ολοι μια καλη πραξη για αυτα τα παιδια και ας τους προσφερουμε το ελαχιστο που μπορουμε.Εκεινα ηδη μας το ανταποδιδουν με το πιο γλυκο χαμογελο τους .
Σας ευχαριστουμε
Σαμπρινα Παγωνακη –Νατασσα Περιδη
Πληροφοριες στα τηλ 22410-85060 η 694451970
6

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις