ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

              
Ένα πάγιο αίτημα του Ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού κόσμου για διευκόλυνση στην έκδοση βίζας υλοποιήθηκε με την υπογραφή της συμφωνίας δημιουργίας και λειτουργίας visa center στο Bodrum, από τον Υφυπουργό Τουρισμού – Πολιτισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη και την κα. Κρις Σίλβα, εκπρόσωπο της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται τα visa centers για λογαριασμό της Ελλάδος. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει από τον Μάρτιο 2012 και έχει την καθολική υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου Τουρκίας και Ελλάδας.
Η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος αυτού, σε ελάχιστο χρόνο, πιστώνεται στον κ. Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αποτελεσματικότητά του και την προσήλωσή του στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν την Κω, αλλά και την ευρύτερη περιοχή μας.
Τα οφέλη για τον τόπο μας είναι τεράστια και θα φανούν σύντομα, αν αναλογισθεί κανείς την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση κυρίως από Τούρκους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν την Κω αλλά και τα γύρω νησιά. Το ενδιαφέρον μας για την Τουρκική αγορά είναι ιδιαίτερο, γιατί αφενός οι Τούρκοι τουρίστες προτιμούν να διακινούνται έξω από το σύστημα all inclusive, αφετέρου οι καταναλωτικές τους συνήθειες, που μοιάζουν με των Ελλήνων, εγγυώνται τη διάχυση πλούτου στην ευρύτερη αγορά και στις οικογενειακές επιχειρήσεις της Κω.
Sky to site

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις