Βροχερός ο καιρός και αύριο

Από Παλμός
         
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κακοκαιρία στη Ρόδο, η οποία παρουσιάζει ύφεση από σήμερα το πρωί. Αναστάτωση δημιουργήθηκε στα δρομολόγια των πλοίων, λόγω του χθεσινού απόπλου. Σήμερα δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο από τη Ρόδο, ενώ το blue star 1 θα αφιχθεί στο νησί μας από τον Πειραιά με 5,5 ώρες καθυστέρηση.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και θα επικρατήσουν μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.
Εν τω μεταξύ, καλύτερη χρονιά από το 2010 από πλευράς βροχοπτώσεων ήταν το 2011 για την πόλη της Ρόδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας εγγείων βελτιώσεων ο καλύτερος μήνας με τις περισσότερες βροχοπτώσεις ήταν ο Φεβρουάριος, καθώς η βροχή που έπεσε ήταν 237 χιλιοστά ύψους νερού έναντι 80 τον αντίστοιχο μήνα του 2010.
Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις