Συνέντευξη

Ο Ομφαλός, φιλοξενεί τον Τάσο Χατζηγεωργίου, ενεργό μέλος του Φάρου
και ψυχή του Συλλόγου, στις δραστηριότητές του.
* Τάσο, ο απολογισμός της θητείας σας, πιστεύεις έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο;
Τάσος: Από τον Ιανουάριο του 2007 που βρίσκομαι στον Σύλλογο, πιστεύω πως έγιναν πολλά θετικά πράματα για το χωριό μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε και να θεσπίσουμε νέες
εκδηλώσεις και η συμμετοχή του κόσμου σε γενικές γραμμές, μας έδωσε το κουράγιο να συνεχίσουμε.
* Είσαι ευχαριστημένος με τη συμμετοχή των παιδιών του Συμβουλίου, 
   θα προτιμούσες να συμμετέχουν περισσότεροι;
Τάσος: Την πρώτη περίοδο της θητείας μας φαινόμασταν πάρα πολλοί, όλα τα παιδιά δίναμε τον καλύτερο εαυτό μας και δουλεύαμε για 2 και 3 για κάθε εκδήλωση που προγραμματίζαμε. Με την πάροδο του χρόνου, φάνηκε μια κούραση στον καθένα, απόλυτα φυσιολογική και δεν υπήρχε η δύναμη για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. ¨ολα τα παιδιά όμως, παραμείναμε μέχρι σήμερα οι ίδιοι και καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας, όλες τις εκδηλώσεις.
* Πιστεύεις πως είναι αναγκαία η ανανέωση κάποιων προσώπων και 
   η συμμετοχή νέων στο Δ.Σ  που θα προκύψει από τις εκλογές;
Τάσος: Οπωσδήποτε, η συμμετοχή περισσότερων ατόμων στο Σύλλογο, είναι πάντα αναγκαία, για να ανανέωση δε μπορώ να μιλήσω εγώ, γιατί δε γνωρίζω τι προτίθεται ο καθένας να κάνει.
Όσο περισσότεροι μένουν, τόσο δίνεται η ευκαιρία στο να προχωρήσει ο Σύλλογος γρηγορότερα, τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει  .
                 
* Η συμμετοχή σου στο Σύλλογο, σου αφήνει πικρή, ή γλυκιά γεύση;
Τάσος: Από τη στιγμή που συμμετείχα στο Φάρο, μόνο γλυκές γεύσεις μπορώ να έχω,
γιατί ήρθα στο χωριό μου σε μεγάλη ηλικία και ήθελα να προσφέρω όσα δε μπόρεσα να προσφέρω, τα χρόνια που δεν ήμουν εδώ.
Νιώθω υπερήφανος που συμμετέχω σ΄αυτόν τον Σύλλογο, γιατί είναι ένας πολύ παλιός Σύλλογος του χωριού και ο κόσμος από αυτόν τον Σύλλογο, έζησε ανεπανάληπτες στιγμές.
Και μόνο το γεγονός της συμμετοχής μου στην αναγέννηση του Συλλόγου, με έχει γεμίσει ικανοποίηση.  Η πιο γλυκιά γεύση που μου μένει, είναι πως μέσα από τον Φάρο, έκανα πραγματικές φιλίες με διαφορετικούς ανθρώπους και χαραχτήρες από μένα και ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας του φάρου.
* Είσαι υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται και θα ήθελες να είσαι από τη θέση του Προέδρου;
Πιστεύω ότι ο ελεύθερος χρόνος, μετά την απομάκρυνσή μου από το ποδόσφαιρο, έχει μεγαλώσει και μαζί με κάποια άλλα παιδιά του Συλλόγου,  θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.
Όσον αφορά την Προεδρία, δεν είναι ώρα για να συζητήσουμε για το πόστο που θα αναλάβω.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του Φάρου, με τους οποίους συνεργάστηκα και φέραμε σε πέρας, όλες τις εκδηλώσεις που προγραμματίσαμε.
Σ΄αυτούς που σκοπεύουν να έρθουν στο φάρο, να έρθουν γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν κι όχι για να συμμετέχουν απλά. Ευχαριστώ τον Ομφαλός για το βήμα και εύχομαι καλή και παραγωγική χρονιά στον Ομφαλός και να σου ζήσει η μπέμπα.
Τάσο, ο Ομφαλός, σου εύχεται, καλή επιτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις