Πανστρατιά Ροδίων, για το Εθνικό Θέατρο

Από Δημοκρατική
«Όποιος ήξερε το Εθνικό όπως ήταν παλαιότερα, δεν μπορεί να μην δακρύσει με τη σημερινή του κατάσταση.
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ανοίγει, όπως όλα δείχνουν, ο δρόμος για την επισκευή του Εθνικού Θεάτρου προκειμένου να λειτουργήσει ξανά και να γίνει χώρος διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να εξευρεθούν οι πόροι που απαιτούνται, για την εκπόνηση των μελετών και την εκτέλεση των εργασιών. 

Τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε να βρεθούν τα χρήματα και να γίνουν οι εργασίες διερεύνησαν προχθες, σε συνάντηση που είχαν με το δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά, ο πρόεδρος του δικτύου Εθελοντών Ρόδου κ. Μαρτίνος Κανελλάκης και πολλοί άλλοι ενεργοί πολίτες, που ενδιαφέρονται για το Εθνικό θέατρο και θέλουν να το δουν ξανά σε λειτουργία. Πριν από τη συνάντηση οι πολίτες, επισκέφθηκαν μαζί με το δήμαρχο Ρόδου το Εθνικό Θέατρο προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. 
«Μετά τη συνάντηση που είχαμε θα προχωρήσουμε στη σύσταση επιτροπών οι οποίες θα χειριστούν το θέμα και θα κάνουν τις επαφές που χρειάζονται. Ο δήμαρχος δεν απέρριψε το επιχείρημά μας, ότι θα πρέπει να διατηρηθεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας του Εθνικού Θεάτρου. Κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις. Όλοι θα βοηθήσουν, προκειμένου να βρεθούν χορηγοί για να χρηματοδοτήσουν τις εργασίες. Ο κ. Κουσουρνάς δήλωσε πως θα είναι ανοικτός σε όλα», δήλωσε στη «δ», μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του δικτύου Εθελοντών Ρόδου κ. Μαρτίνος Κανελλάκης.
                                                                                            Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις