Στη μπλούζα του Απόλλων, σφάζονται παλλικάρια


Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, συνεδριάζει το Διοικητικό συμβούλιο του Απόλλων Καλυθιών, με διάφορα θέματα. Προφανώς και θα ασχοληθεί και με το καυτό θέμα του Προέδρου, που όπως αποδεικνύει η ροή των πραγμάτων, εδώ και καιρό, υπόβοσκε στη σκέψη του Προέδρου, Σάκη Πολυχρόνη. Αναρωτιέμαι, θα βρεθεί σύμβουλος να υπερασπιστεί το έργο του Προέδρου, όποιο κι αν είναι αυτό, την τελευταία εξαετία, που ανέλαβε 2 στην ουσία υπερχρεωμένες ομάδες και έφερε με τα όποια προβλήματα, μια ηρεμία στα ποδοσφαιρικά του χωριού του; Έκανε λάθη; Σίγουρα. Έκανε πολλά λάθη; Σίγουρα. Έκανε λάθος επιλογές; Σίγουρα. Είχε προσωπικό όφελος από την Προεδρία του Απόλλων; Σίγουρα.  Έκανε έργο; Σίγουρα. Έδωσε σιγουριά στις Διοικήσεις; Σίγουρα. Ξόδεψε λεφτά; Σίγουρα. Έφερε επιτυχίες ποδοσφαιρικές στο χωριό; Σίγουρα. Για τον υπογράφοντα, τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έχει σημασία, παρά το ότι κατάφερε να επαναφέρει την ηρεμία, με την επανίδρυση στην ουσία, άρα και επανεκκίνηση του Απόλλωνα.
Και ερχόμαστε στο δια ταύτα. Πέφτει η ομάδα; Όχι.
Είναι υπερχρεωμένη η ομάδα; Όχι
Πάει κατά διόλου η ομάδα; Όχι.
Δεν έχει υποδομές με μέλλον η ομάδα; Έχει.
Όλα αυτά τα έκανε μόνος; Όχι
Και τα καλά και τα κακά τα έκανε μαζί με τους συμβούλους του, γιατί έτσι είναι οι Σύλλογοι.
Οποιου δεν του αρέσει, σηκώνεται και φεύγει.
Και τώρα φεύγει ο Πρόεδρος και πως φεύγει; Σαν αποτυχημένος; Γιατί αν δε φεύγει σαν αποτυχημένος, τότε δεν πρέπει να φύγει και υπάρχει το καταστατικό, να δώσει λύση. Οι Αντιπρόεδροι που βρίσκονται;
Ο ένας δικαιολογημένα απουσιάζει και του ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος.
Ο άλλος Αντιπρόεδρος, προβλέπει το καταστατικό, ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου, για όσο εκείνος κωλλύεται και ο Σύλλογος δουλεύει και πορεύεται, μέχρις ότου ΚΙ ΑΝ επανέλθει ο Πρόεδρος στη θέση του. Όσο κι αν δεν αλλάζει η απόφαση του Προέδρου ΤΏΡΑ, που μπορεί οι λόγοι του να είναι όποιοι είναι, δε δικαιούται ούτε λίγο χρόνο να σκεφτεί, να κατασταλάξει, να τελειώσει το πρωτάθλημα, να κάνει τον απολογισμό του να πάρει το καπελλάκι του και να φύγει;
Αρκεί μια απόφαση του Συμβουλίου του. Να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση,
Κι αν ο Πρόεδρος δηλώσει κώλλυμα, να ασκεί τα καθήκοντα ο Αντιπρόεδρος, μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος, έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο, από όποια θέση, να γίνει γενική συνέλευση, να κάνει τον απολογισμό του ο Πρόεδρος, να γίνουν εκλογές κι ας γίνει το θέλημα του Θεού.
Όποια άλλη απόφαση μη σύννομη του καταστατικού, θα βρει τον Ομφαλός και τους Καλυθενούς απέναντι. Αν δε μπορεί αυτό το συμβούλιο, να παραιτηθεί σύσσωμο και να προκηρυχθούν εκλογές, αύριο. 
                                                                                                              Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις