Ομφαλοστομίες

Στο Παραδείσι δοκιμάζεται σήμερα ο Απόλλωνας, δίνοντας έναν αγώνα με άλλη σκέψη, μιας και η διαφορά από το Δίκαιο, ήρθε στα μέτρα του. Σκέψεις για καλύτερη πορεία από την μέχρι τώρα, τριγυρίζουν στο μυαλό των παικτών και της διοίκησης. Καθαρό μυαλό, σε μια δύσκολη έδρα και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα έρθουμε πίσω νικητές.
15.000.000 ευρώ, φεύγουν απ΄την πίσω πόρτα του αεροδρομίου και πετούν για Χίο μεριά, για να ξοδευτούν σε έργα βελτίωσης του εκεί αεροδρομίου. Το δικό μας, έλυσε όλα του τα προβλήματα. Έεε ρε, θα σας πάρουν με τις πέτρες στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου και θα είναι και τραμπούκοι οι απλοί αδικημένοι δύσμοιροι κάτοικοι αυτού του νησιού. 
Προσέξτε με το "Ροδίτικο πρωϊνό" εκεί στα ξενοδοχεία, μην τους δίνουμε μέλι Βουλγαρίας και 2 αυγά Τουρκίας στο τέλος. Το ιδού η Ρόδος της συγκέντρωσης για τον Φ.Π.Α, να γίνει ΝΑ Η ΡΟΔΟΣ για όλα όσα μας αναλογούν. Πολλά παιδιά, μεγάλα και μικρά, είναι μαζεμένα στον Άγιο Νεκτάριο Φαληρακίου και μαθαίνουν πως να φτιάχνουν και πετούν χαρταετό. Τσίτα έχουν γίνει τα παιδιά του Φάρος τις τελευταίες μέρες, για να φέρουν σε πέρας, όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, μέχρι τώρα με επιτυχία. Μπράβο παιδιά.
                                     Ομφαλός 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις