Είναι γεγονός


Είναι γεγονός, πως η ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, πέρασε "απαρατήρητη", από τα "μέσα", που ακόμα νομίζουν, πως ελέγχουν τον Έλληνα. Είναι γεγονός, πως η φωνή του Καμμένου, είναι απαραίτητη, αρκεί να μείνει όπως είναι.
Είναι γεγονός, πως δημοσιεύτηκε επιτέλους το όνομα του Βουλευτή, που "φυγάδευσε" το 1000.000 ευρώ, στο εξωτερικό, ξημερώματα της κρίσης. Είναι ο Κος Ισίδωρος Κούβελος. 
Είναι επίσης γεγονός, πως ο Κος Ισίδωρος Κούβελος, ΔΕΝ είναι Βουλευτής. Αν το εκατομμύριο ανήκει στην Κα Μπακογιάννη, σύζυγο του προαναφερθέντος, θα πρέπει να μας πουν και θα έπρεπε να μας το είχαν πει. Φανερό είναι, πως αλλού χτυπά η καμπάνα, άλλους παν να καλύψουν.
Είναι γεγονός, πως ο Κος Φώτης Κουβέλης, δείχνει να είναι από τους υποψήφιους Πρωθυπουργούς μετά τις εκλογές, μιας και η Δημοκρατική αριστερά, μπορεί να βγει και πρώτο κόμμα.
Είναι επίσης γεγονός, πως σταμάτησαν οι "ανεξάρτητες" δημοσκοπήσεις, που αφορούν τις εκλογές.
Γιατί άραγε;
Είναι γεγονός, πως δημοφιλέστερος Έλληνας, παραμένει ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος κι ας πήρε στους Έλληνες 30 χρόνια, να το καταλάβουν. Αυτοί που τον είχαν θάψει, είναι οι ίδιοι, που μαίνονται και σήμερα, το ψωμί του Έλληνα. Φτάνει!
Είναι γεγονός, πως η Ελλάδα, αλλάζει. Ευχή όλων μας, να μην αλλάξει μόνο η τσέπη.
                                                          Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις