Ιδού η Ρόδος

Από Δημοκρατική
ΦΠΑ23Μέσα από την μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο εκπρόσωποι φορέων και τάξεων, απλοί πολίτες, ένωσαν τις δυνάμεις τους φωνάζοντας ένας βροντερό «ΟΧΙ» στο ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά.
Με συμβολική κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Ρόδου, που θα διαρκέσει ολόκληρη τη σημερινή μέρα, έστειλαν ταυτόχρονα μια πρώτη προειδοποίηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει σε περίπτωση που τα νησιά και οι κάτοικοι τους οδηγηθούν σε περαιτέρω εξαθλίωση.
Με την έναρξη της συγκέντρωσης, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ρόδου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δωδ/σου και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Δωδεκανήσου, αναγνώσθηκε ψήφισμα της δημοτικής κοινότητας Ρόδου με το οποίο καθίσταται σαφές ότι υπάρχει κόκκινη γραμμή για τους πολίτες και τα εκλεγμένα όργανα τους και ότι οι μειωμένοι συντελεστές δεν αποτελούν προνόμιο των νησιωτών αλλά ένα ελάχιστο αντιστάθμισμα για το γεγονός ότι ουδέποτε εφαρμόστηκαν μέτρα κοινωνικής συνοχής και οι διαβόητες νησιωτικές πολιτικές.
Ολόκληρο το άρθρο, εδώ
                              Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις