Γιατί άραγε;

Πέρασαν τα μέτρα, δεν πέρασαν τα μέτρα, θα έρθει η δόση δεν θα έρθει η δόση, θα φύγω από την Κυβέρνηση, δεν θα φύγω από την Κυβέρνηση, θα θα θα και η αβεβαιότητα και η ανησυχία, καλά κρατούν. Έχουμε χάσει την...μπάλα σχετικά με τους φόρους. Έχει και την πλάκα του το όλο πράμα, να μην προλαβαίνεις να μετράς, πόσους φόρους θα πληρώσεις. Κι ας πούμε πως καταφέρνουμε, στο χρόνο που μας ζητάται, να είμαστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις μας, να έχουμε φτάσει το εξωτερικό χρέος σε επίπεδα κάτω του 100% και αυτό γίνεται ας πούμε, μέχρι το 2015. Και πες πως είμαστε ήδη στο 2015 και είμαστε έτοιμοι επιτέλους, αφού τα "νούμερα" έχουν φτιαχτεί, να κοιτάξουμε μπροστά.
- Θα έχουμε πουλήσει ή νοικιάσει ή ξεπουλήσει, όλες τις ΔΕΚΟ, όλα τα λιμάνια όλα τα αεροδρόμια      και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

- Θα είμαστε ταπί και ψύχραιμοι, αφού θα δίνουμε περισσότερα απ΄αυτά που παίρνουμε, για να φτάσουμε σ΄αυτό που είπαμε πριν.
- Θα έχουμε ρουφήξει, κάθε σταγόνα ρευστού, από την αγορά, από τα νοικοκυριά, από τους μισθούς, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και γενικά όλες τις οικονομικές παραμέτρους.
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;
Γιατί, η ανάπτυξη, για την Τρόϊκα, αλλά και γι΄αυτούς που μας κυβερνούν, όχι μόνο,δεν είναι παράλληλη συνισταμένη των εξελίξεων, αλλά όπως αποδεικνύεται καθημερινά, είναι απαγορευτικό στοιχείο, στη διαδικασία. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; 
Από που θα βρούμε λοιπόν τα λεφτά, το 2015; Θα μας δανείσουν οι δανειστές;
Τότε, που όλα θα είναι πάτος, θα μας εμπιστεύονται περισσότερο; 
Κάτι δεν κολλάει στο σκεπτικό και ψάχνω να το βρω!
Θα διαχειρίζονται αυτοί τον πλούτο της Ελλάδας κι άρα θα έχουν περισσότερα έσοδα και άρα θα αποδίδουν περισσότερα στο Ελληνικό δημόσιο; Πείστηκα!
Θα έχουν "ξυπνήσει" οι τεμπέληδες Έλληνες και θα δουλεύουν περισσότερο, αποδίδοντας καλύτερα και άρα θα έχουν βάλει τη Χώρα, σε τροχιά ανάπτυξης; Πείστηκα! Θα, θα, θα, ψάχνω να βρω και δε βρίσκω κάτι, που να με πείθει πως το 2015, θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος. Και δε βρίσκω τίποτα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα κι όλα αυτά, είναι ένας φαύλος κύκλος καταστροφής και εξάρτησης, της ίδιας μου της Χώρας.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με πείθει πως 10 δόσεις των δανείων της Ελλάδας, είναι μια δόση των δανείων της Γερμανίας, αλλά τη Χώρα μου κυνηγούν, τη Χώρα μου κυνηγούν, τη Χώρα μου κυνηγούν. Κι αυτό, πρέπει ν΄αλλάξει. 
                                                         Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις