Οι εκλογές και τα σχολειά


Την ώρα που οι μισοί Έλληνες δεν έχουν να φάνε, με στοιχεία του Ο.Α.Ε.Δ, που δε χρειάζεται να προστρέξει ο Έλληνας, γιατί τα βλέπει μπροστά του, οι υποψήφιοι Βουλευτές Δωδεκανήσου, θα μπορέσουν να "ξοδέψουν " για τις εκλογικές τους δαπάνες, μέχρι το ποσό των 23000 ευρώ, ποσό ίδιο με αυτό του 2009, που τότε, κανείς Έλληνας δεν πεινούσε. Πως γίνεται αυτή η κρίση, να μη αγγίζει ποτέ τα κόμματα; Πως εξηγείται;
Μη με ρωτάτε από που θα τα βρουν  οι υποψήφιοι,δε ξέρω, ούτε ποτέ κανείς Έλλην, έμαθε.
Οι 106 υποψήφιοι συνολικά των συνδυασμών που κατεβαίνουν στα Δωδεκάνησα (αναλυτικά τα ονόματά τους στη σελίδα "πολιτική"), θα μπορούσαν να καταθέσουν τα χρήματα που ο καθένας τους θα ξόδευε συνολικά για την προεκλογική τους καμπάνια, σε κοινό λογαριασμό, που θα
δημιουργούνταν, μόνο για ένα σκοπό. Την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της Δωδεκανήσου,  που καταρρέουν, μέρα με τη μέρα. Κι αφού κανείς από τους υποψηφίους όλων των χρωμάτων, δεν αρνείται πως η παιδεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ύπαρξης ενός Έθνους, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Θα πείτε βέβαια όλοι εσείς, οι ειδικοί, ο Ομφαλός κι ο διαχειριστής του, πάλι λαϊκίζει, πάλι μηδενίζει τους θεσμούς και τις διαδικασίες. Στη συνείδηση του κόσμου Κύριοι υποψήφιοι, δεν υπάρχει λαϊκισμός, δεν υπάρχει μηδενισμός, υπάρχει μόνο μια αλήθεια. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όταν τα κόμματα, τα έχουν ανάγκη. Μα θα μου πείτε, η Δημοκρατία, έχει ανάγκη τα κόμματα. Ο Ομφαλός, σας λέει λοιπόν, πως τα κόμματα έχουν ανάγκη Δημοκρατίας.
Και την ύστατη ώρα, την ώρα που οι σοβάδες πέφτουν στα σχολειά, την ώρα που τα παιδιά δεν έχουν το σάντουιτς να φαν, ας φαν τουλάχιστον τροφή, που δίνουν τσάμπα τα σχολειά.
Θα έχετε ήδη κάνει το πρώτο έμπρακτο βήμα συνεργασίας και συνεννόησης, που είναι η ΠΡΩΤΗ μεγάλη απαίτηση του κόσμου της Ελλάδας, σ΄αυτές τις εκλογές.
Ομφαλός 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις