Ζητούνται κομπάρσοι, για γυρίσματα ταινίας στη Ρόδο

Από ifmedia.gr
Μία Σουηδική ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωταγωνιστή τον μικρό και πλέον δημοφιλή ήρωα της Σκαδιναβίας, Sune, βασισμένη στο βιβλίο των A. Jacobsson & S. Olsson, η οποία θα προβληθεί σε όλη τη Σκανδιναβία, σε πολλές χώρες της Ασίας και τον υπόλοιπο κόσμο, θα γυριστεί εξολοκλήρου στη Ρόδο!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει η σειρά των βιβλίων που έγιναν best sellers (πάνω από 3.000.000 αντίτυπα στη Σκανδιναβία) ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά, που σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία και τώρα γυρίζεται η ταινία, για τις περιπέτειες του μικρού ήρωα SUNE. Από τη σειρά των βιβλίων, επελέγει να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, αυτό που είχε τίτλο: «Ο Σούνε στην Ελλάδα». Η ταινία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα στις 21 Μαΐου και να ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δηλ. περίπου 6 εβδομάδες και θα προβάλουν το νησί της Ρόδου σε όλο τον κόσμο!
Στην ταινία θα παίξουν κυρίως παιδιά.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, το casting θα πραγματοποιείται κάθε μέρα από Τετάρτη έως Σάββατο: 18 έως 21 Απριλίου και Δευτέρα 23 Απριλίου, και ώρες 13:00 – 17:30 στο Ξύλινο Σπιτάκι, στο Πάρκο Δημοκρατίας – «Passaggio» (πρώην Στρουμφόσπιτο) από το γραφείο εκδηλώσεων "Ποιήεσσα" (www.Poeessa.com).
Για τη συνέχεια του casting από 2 Μαΐου θα βγει εκ νέου ανακοίνωση.
Πληροφορίες στο email: anna@poeessa.com
          Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις