Τιμήθηκε ο Σταύρος Παραλούσης


Ένας δικός μας άνθρωπος, γνωστός και μη εξαιρεταίος, τιμήθηκε από τους συναδέλφους του, για τη συνολική προσφορά του στο Πυροσβεστικό σώμα, αλλά για όλους εμάς που τον γνωρίζουμε καλά, για την συνολική του κοινωνική προσφορά, που θα μείνει σ΄εμάς, σαν μια προσφορά ζωής.
Είναι ο πρώην Διοικητής της Πυροσβεστικής, στο παράρτημα της Ρόδου, Κος Σταύρος Παραλούσης. Πήραμε από το freelist, το παρακάτω άρθρο:

"Σε μία πολύ ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση όπου η συγκίνηση ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της, τιμήθηκε χθες από φορείς και συλλόγους ο πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αρχιπύραρχος ε.α. Σταύρος Παραλούσης. Η τιμητική τελετή διοργανώθηκε από τους συναδέλφους του πυροσβέστες με επικεφαλής το διοικητή της υπηρεσίας Πύραρχο κ. Γιάννη Γαϊτανίδη και σε αυτήν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων. Όλοι είχαν κάτι να πουν για τον άνθρωπο, φίλο και άξιο αξιωματικό Σταύρο Παραλούση με λόγια απλά, βγαλμένα από καρδιάς". 

Ο Κος Σταύρος βέβαια, δεν κρέμασε τα παπούτσια της προσφοράς, μιας και συμμετέχει από "στρατηγική" θέση και στην κατασκευή της επέκτασης του Πνευματικού Κέντρου Φαληρακίου και θα συνεχίσει μέχρι τέλους. Κε Σταύρο, ο Ομφαλός σου εύχεται, τα καλυτερότερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις