Μάνος Κόνσολας, Δελτίο Τύπου

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                       
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: 
«Ο υπονομευτής των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. έχει όνομα. Λέγεται Ευάγγελος Βενιζέλος» 
Ο κ. Βενιζέλος με την απροκάλυπτη και κυνική τοποθέτηση του για τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. απέδειξε τι είδους διαπραγμάτευση έκανε όλο αυτό τον καιρό ως Υπουργός Οικονομικών.
Είναι υπόθεση της τρόικας είπε, τονίζοντας ότι δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση.
Για εμάς δεν είναι υπόθεση της τρόικας.
Είναι υπόθεση ζωής και επιβίωσης.
Έννοιες, που δεν αντιλαμβάνονται ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ.
Και είμαστε ανυποχώρητοι.
Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών, θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα της τοπικής μας οικονομίας και του τουρισμού.
Και η δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά ήταν ξεκάθαρη. Αν ο κ. Βενιζέλος ήθελε και ενδιαφερόταν να διαπραγματευθεί θα επισήμαινε στην τρόικα τα ειδικά φορολογικά καθεστώτα που ισχύουν σε νησιά της Ευρώπης. Δεν θέλει όμως, ούτε τον ενδιαφέρει. Όπως δε νοιάστηκε και για τις οριζόντιες περικοπές των χαμηλοσυνταξιούχων, για τους 1000 Έλληνες που χάνουν κάθε μέρα τη δουλειά τους. Απέναντι μας έχουμε κυνικούς ανθρώπους, βουλιμικούς με την εξουσία. Ο κ. Βενιζέλος επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την κοινωνία και ιδιαίτερα τους νησιώτες.
Οι πολίτες της Δωδεκανήσου στις 6 Μαΐου πρέπει να ψηφίσουν για την ελπίδα και την προοπτική του τόπου τους.
Για τις οικογένειες και τα παιδιά τους.
Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά, γιατί καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με αυτούς που ναρκοθετούν την τοπική οικονομία και τον τουρισμό μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις