Μίκα Ιατρίδη: Επιστολή στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Η υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη απέστειλε σήμερα την ακόλουθη επιστολή προς το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Επιτροπή Αγώνα ΦΠΑ:
"Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη της Επιτροπής Αγώνα ΦΠΑ,
Έλαβα σήμερα και προσωπικά την επιστολή σας. Είναι γνωστό σε όλους τους Δωδεκανήσιους ότι το Επιμελητήριο από την αρχή έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός κοινού μετώπου για την αποτροπή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.
Στο πλαίσιο αυτό, αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία σας και την αντίστοιχη έκδοση του Δελτίου Τύπου της 26ης Απριλίου, με το οποίο ζητάτε τη δέσμευση όλων των υποψηφίων βουλευτών, ότι είναι ξεκάθαρα ενάντια στη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών.
Όμως, δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές ίδιοι.
Υπάρχουν αυτοί που το κόμμα τους ψήφισε το Μνημόνιο.
Και υπάρχουν και αυτοί που ως εν ενεργεία βουλευτές είπαν όχι, καθώς και αυτοί που είναι υποψήφιοι με κόμματα που δεν υποστηρίζουν το Μνημόνιο.
Είμαι σίγουρη, ότι εσείς προσωπικά, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και οι συνεργάτες σας έχετε διαβάσει προσεκτικά τις σελίδες του Μνημονίου, στις οποίες αναφέρεται η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών, καθώς και την αντίστοιχη σελίδα της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που το ξεκαθαρίζει με κάθε σαφήνεια.
Και προφανώς, επειδή τις έχετε διαβάσει, εκδώσατε αυτό το Δελτίο Τύπου και στείλατε την επιστολή, αν και λίγες μέρες πριν υπήρξε τουλάχιστον μια «δέσμευση» από τον αρχηγό ενός από τα δυο κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο.
Φοβάμαι, μην κατηγορηθείτε και εσείς, όπως έχω κατηγορηθεί και εγώ, για λαϊκισμό, «τζάμπα μαγκιά» κλπ. Αλλά, φαίνεται ότι και εσείς προτιμάτε να λέτε την αλήθεια και αυτό που πιστεύετε στους νησιώτες, χωρίς να φοβάστε μην σας πουν «Κασσάνδρες».
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, η απάντηση μου έχει δοθεί μέσω των πράξεων μου, εδώ και πολύ καιρό. Η ταφόπλακα που αναφέρετε έχει ήδη τοποθετηθεί. Είναι στο χέρι των νησιωτών μας να βγάλουν τα καρφιά και να την πετάξουν στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Με εκτίμηση 
Μίκα Ιατρίδη"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις