Ανεξάρτητοι Έλληνες


Στη Ρόδο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ στο πλαίσιο προγραμματισμένης Πανελλαδικής περιοδείας. 
Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, σε όλα τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιβεβαίωσε ότι, οι πολίτες επιβραβεύουν τις σταθερές θέσεις του κινήματος και το γεγονός ότι, τόσο η Μίκα Ιατρίδη, ως βουλευτής, όσο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι μπορούν και συνομιλούν με τους πολίτες με ειλικρίνεια, τόσο κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, όσο και την τωρινή.
«Ο μονόδρομος που έχουμε μπροστά μας, είναι αυτό που και ο Πάνος Καμμένος τόνισε εδώ στα Δωδεκάνησα, να μην προδώσουμε ποτέ αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους» τόνισε μιλώντας με συμπατριώτες της η Μίκα Ιατρίδη.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας και λίγο πριν την αναχώρηση του, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος - Βουλευτής Επικρατείας κ. Κουίκ, δήλωσε, μεταξύ άλλων, «όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στον τόπο αυτό, η αγάπη του κόσμου προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι έκδηλη και η υποστήριξη ακόμα πιο θερμή. Οι Αιγαιοπελαγίτες, έχοντας ισχυρό αισθητήριο, γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν σε αυτή την τόσο σημαντική εκλογική αναμέτρηση και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουμε την Ελλάδας μας πίσω.» 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις