Δελτίο τύπου

Απόλλων Καλυθιών
Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου που έγινε την 09.05.2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:00 κατατέθηκε επίσημα η παραίτηση του κ. Πολυχρόνη Σάββα από τη θέση του Προέδρου η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την παραίτηση του κ. Πολυχρόνη Σάββα από τη θέση του Προέδρου προχώρησε σε αρχαιρεσίες όπου νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Σταυρής Αντώνιος.
Στη χθεσινή συνεδρίαση αποφασίσθηκε επίσης:
Η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης όπου θα γίνει ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός αλλά και η αντικατάσταση των μελών που έχουν αποχωρήσει από το Δ.Σ. με νέα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρων. ( ήδη μέχρι σήμερα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την είσοδό τους στο Δ.Σ. οι κ.κ. Κωβαίος Γεώργιος, Χατζηδιάκος Δημήτριος, Γιορδαμνή Καθολική και Σαφάς Γεώργιος).
Η ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Στην πρώτη συνεδρίαση που θα γίνει σήμερα 10.05.2012 και ώρα 22:00 θα τεθούν οι στόχοι που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο και θα ξεκινήσουν οι επαφές για τις ανανεώσεις της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δογιάμα Δημήτριο και όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου την προηγούμενη περίοδο. 

Ο Γραμματέας                  Ο Πρόεδρος
ΚαζέλληςΣάββας          Σταυρής Αντώνης

Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Προς Γραμματέα Απόλλωνα Καλυθιών Κο Καζέλλη Σάββα: Από την χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση των 10.00μ.μ, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, σε ποιον εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι επονομαζόμενοι να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή; Απ΄ ότι αντιλαμβάνομαι, δε εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από πλευράς της διοίκησης. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί, έτσι που πάμε, σε 2 χρόνια, πάλι θα τσακωνόμαστε για 2 ή και για 3 ομάδες. Να καλέσετε στη γενική Συνέλευση, αυτούς που έφτυσαν αίμα για τη συνένωση και τσακώθηκαν με τα συμφέροντα κι αν αρνηθούν, να καλέσετε αυτούς που θέλετε να βάλετε. Αυτό επιτάσσει η λογική και η ηθική Κύριε Γραμματέα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Ο χρήστης Καζέλλης Σάββας είπε…
Αγαπητέ φίλε Βασίλη,
Ελπίζω όταν έγραφες το σχόλιό σου να μην είχες ξεχάσει ότι και εγώ ήμουν ένας από τους λίγους τρελούς που έφτυσαν αίμα για τη συνένωση και τσακώθηκαν με τα συμφέροντα. Εγώ δυστυχώς ακόμα συνεχίζω να το κάνω... Ασφαλώς και δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από πλευράς Διοίκησης αφού δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι σε φιλολογικό επίπεδο και προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να γίνονται συζητήσεις με τα άτομα που θέλουν να μπούν προκειμένου να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα τεκταινόμενα στην ομάδα( οικονομικά, αγωνιστικά, Διοικητικά κλπ)και όχι να εκλέγονται και όταν δουν τις δυσκολίες να φεύγουν και να αφήνουν τους λίγους να τρέχουν. Το ποιά άτομα θα μπούν και θα αντικαταστήσουν τα μέλη που έχουν παραιτηθεί ασφαλώς και θα εκλεγούν απο το σώμα των μελών του Συλλόγου μέσω της Γενικής Συνέλευσης. Η πόρτα του Σωματείου, τουλάχιστον τα τελευταία έξι χρόνια που ασχολούμαι, δεν έχει κλείσει ποτέ και για κανέναν. Όποιος θέλει να μπεί και να βοηθήσει, απο εμάς, είναι ευπρόσδεκτος. Επειδή με γνωρίζεις και προσωπικά σαν άτομο αλλά και τις απόψεις μου γενικά θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά εάν με θεωρείς ικανό να κάνω κάτι μή λογικό και ανήθικο. Προσωπικά εγώ θα χαρώ αφάνταστα όταν σε δώ να είσαι παρόν στη Γενική Συνέλευση να δηλώνεις την υποψηφιότητά σου. Εγώ θα είμαι ο πρωτος που θα την ψηφίσω.
Φιλικά Καζέλλης Σάββας
Ο χρήστης omfalos είπε…
Θα είμαι υποψήφιος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις