Ρόδος: Ένας απέραντος σκουπιδότοπος


Από παλμός
Σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκε για ακόμη μια φορά το νησί της Ρόδου, κι αυτό διότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας ξεκίνησαν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για τα ρεπό και τα μεροκάματα των Κυριακών και αργιών που τους χρωστά η δημοτική αρχή. 
Οι εργαζόμενοι μάλιστα αισθάνονται πως ο δήμος τους εμπαίζει, διότι νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η τροποποίηση του νόμου, που αφορά την αποπληρωμή τους, και πάλι δεν τους καλύπτει, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής. 
Μιλώντας σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης Ντελλάκης έκανε γνωστό πως τους οφείλονται τα ρεπό και τα μεροκάματα για τις Κυριακές και τις αργίες από τις αρχές περίπου του έτους, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να έχουν φτάσει στα όριά τους. «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ζητάμε πλέον τα αυτονόητα» τόνισε ο κ. Ντελλάκης.
Σχετικά με τη νομοθεσία, ο κ. Ντελλάκης εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι όταν πρόκειται για μειώσεις αποδοχών, οι αποφάσεις λαμβάνονται άμεσα, ενώ για καταβολή των ρεπό χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις