Ο σεισμός στην Τουρκία

ellispoint
 
Κουνήθηκε για τα καλά και η Ρόδος χτες το απόγευμα, με τους κατοίκους και τους τουρίστες, να αισθάνονται για τα καλά την παρουσία του εγκέλαδου.
Στη νοτιοδυτική Τουρκία οι τραυματίες από το “χτύπημα” του Εγκέλαδου φτάνουν τους 59. Η ένταση του σεισμού που σημειώθηκε ανοικτά του Ολουντενίζ, άγγιξε τους 5,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός στα Δωδεκάνησα και την Κύπρο.
Σύμφωνα με το κέντρο διαχείρισης καταστάσεων κρίσης AFAD, από το σεισμό δεν υπάρχουν νεκροί, ενώ ο υπεύθυνος της διεύθυνσης υγείας της επαρχίας Μούγλα, Τσιχάν Τεκλίν, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο, ανακοίνωσε ότι οι τραυματίες φθάνουν τους 59.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, 59 συμπολίτες μας έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά το σεισμό, εκ των οποίων οι 54 στη Φετιγιέ» (Μάκρη), την πόλη που βρίσκεται πιο κοντά στο Ολουντενίζ. «Δύο», διευκρίνισε, «εισήχθησαν στο νοσοκομείο επειδή υπέστησαν καρδιακή προσβολή», ενώ ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι καθώς πανικόβλητος πήδηξε από το παράθυρο κτιρίου. «Κάποιοι από τους τραυματίες εισήχθησαν στο νοσοκομείο επειδή έχουν υποστεί κατάγματα», πρόσθεσε, ενώ η πλειονότητα έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις