Δήλωση Μίκας Ιατρίδη

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη με αφορμή των ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον κ. Σαμαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ο κ. Σαμαράς, στην αρχή της ομιλίας του, τόνισε ότι ο Ελληνικός λαός έχει ανάγκη από αλήθεια, προοπτική, ελπίδα και κουράγιο. Με το τέλος της ομιλίας του κ. Πρωθυπουργού, ο Ελληνικός λαός αντιλήφθηκε, ότι του στερούν και την αλήθεια και την προοπτική και την ελπίδα.
Μας μένει μόνο το κουράγιο, όσο έχει απομείνει, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή διαπραγμάτευση που – δυστυχώς για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες – επιβάλλει η Τρόικα και όχι η εκλεγμένη από τον Ελληνικό λαό κυβέρνηση.
Είναι προφανές, ότι θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ, την εξειδίκευση των προγραμματικών δηλώσεων, από τους αρμόδιους Υπουργούς.
Ειλικρινά, εύχομαι να μπορέσουν, μεταξύ άλλων, να μας εξηγήσουν πως θα προχωρήσουν στην ενεργό διπλωματία, που επικαλέστηκε ο κ. Σαμαράς και την προσεκτική ανακήρυξη της ΑΟΖ, την ίδια στιγμή που η νησιωτική Ελλάδα, όχι μόνο βρίσκεται στο περιθώριο, όχι μόνο χάνει βασικές δημόσιες υπηρεσίες, αλλά βλέπει και τους νησιώτες να εγκαταλείπουν τον τόπο τους.
Και ενεργός διπλωματία, χωρίς ενεργούς πολίτες που ζουν και δημιουργούν στον τόπο τους, είναι γράμμα κενού περιεχομένου, όπως ακριβώς και οι προεκλογικές υποσχέσεις των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις