Τα μετάλλια των Ολυμπιακών αγώνων.

Σας παρουσιάζουμε, τα Ολυμπιακά Μετάλλια, που θα φορέσουν οι νικητές αθλητές, στους ερχόμενους, Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Στην μπροστά όψη, απεικονίζεται η θεά Νίκη να εξέρχεται από τον Παρθενώνα. Στην πίσω όψη, υπάρχει το λογότυπο των Αγώνων, ο ποταμός Τάμεσης και μια σειρά από γραμμές που αναπαριστούν "την ενέργεια των αθλητών και μία αίσθηση δημιουργίας κοινής προσπάθειας". Τα μετάλλια μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε θησαυροφυλάκια στον Πύργο του Λονδίνου στις 2 Ιουλίου.
Υπενθύμιση: Αυτή η Χώρα, μικρή, κουράστηκε να προσφέρει στον κόσμο. Ήρθε η ώρα της. Ήρθε η ώρα της να απαιτεί. Αφού θέλετε να μας κάνετε σαν τα μούτρα σας, να δείτε και τα δικά σας στον καθρέπτη, μου θέλετε και Ολυμπιακούς. Να τους κάνετε, να τους κάνετε καλά κι αφού τελειώσουν, να μας γυρίσετε πίσω τα κλεψιμέϊκα. Κλέφτες, που λέτε εμάς κλέφτες και τεμπέληδες μου θέλετε να κλείσετε και τα σύνορα για τους Έλληνες Κε Κάμερον. Ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας, που μόνο ένα ποτάμι έχετε όλο κι όλο να αναδείξετε, σ΄ένα μετάλλιο, που θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Είστε αδαής Κύριε κάμερον, γιατί για τη φλόγα αυτής της Χώρας, που θα σας δώσει τιμή και δόξα, τα σύνορά σας, ήταν ανοικτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις