Η Ρόδος μπροστά: Δελτίο Τύπου

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, στο θέμα της ανάθεσης μέρους της καθαριότητας του νησιού σε ιδιώτες, αναφέρθηκε στην παράταξη μας δηλώνοντας ότι το έργο του υπονομεύεται από εμάς που επιθυμούμε, όπως χαρακτηριστικά είπε, να κτίσουμε πάνω στα συντρίμμια της δικής του θητείας, την δημαρχία του επικεφαλής της παράταξης μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου.
Σε απάντηση των παραπάνω, ο κ, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε τα εξής:
“Η παράταξη μας είχε και έχει σταθερή άποψη για το μεγάλο αυτό ζήτημα, άποψη που δεν μεταλλάσσεται από εργαστηριακούς παράγοντες όπως αυτή του κ. Κουσουρνά.
Από την προεκλογική ακόμα περίοδο του 2010 εκφράσαμε την θετική μας στάση σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα που μπορεί να οδηγήσει στο να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες στον δημότη της Ρόδου.
Όταν ο κ. Κουσουρνάς κατέφευγε στον άκρατο προεκλογικό λαϊκισμό του “Λεφτά υπάρχουν” και έδειχνε το πρόσωπο του πειθαρχημένου κρατιστή φωνάζοντας “O Δήμος δεν είναι επιχείρηση” , εμείς δεν υποκύψαμε στην πίεση και δεν λαϊκίσαμε σαν αυτόν, γιατί πιστεύουμε σταθερά και όχι ευκαιριακά στον ιδιωτικό τομέα και γιατί πιστεύουμε επίσης στο κτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τον κάθε πολίτη.
Όταν ο κ. Κουσουρνάς νομοθετούσε το κλείσιμο της ΔΕΚΡ, δεν βρήκε το σθένος να αρθρώσει ούτε μία συλλαβή για την ΔΕΚΡ, όταν άλλοι σύντροφοι του το έκαναν με απόλυτη επιτυχία για την δική τους περιοχή, όπως ο κ. Κουκουλόπουλος για την εξαίρεση που πέτυχε στην Κοζάνη.
Ο σημερινός, δήθεν αδικημένος από την αντιπολίτευση και ορθά πλέον εκτιμημένος από τους πολίτες της Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς, δεν δικαιούται να μιλάει για υπονόμευση όταν την εμπιστοσύνη που του δείξαμε την πρώτη φορά που έφερε το θέμα της ανάθεσης μέρους της καθαριότητας σε ιδιώτες, την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο με τα όσα τουλάχιστον αχαρακτήριστα έπραξε παρεμβαίνοντας στην διαγωνιστική διαδικασία.
Και τότε, αντί να κοιταχθεί στον καθρέπτη, εξαπέλυσε μία προσωπική επίθεση σε εμένα νομίζοντας ότι έτσι θα σκέπαζε όσα αγωνιούσε να κρύψει.
Την δήλωση του για τα συντρίμμια που και ο ίδιος πλέον αναγνωρίζει ότι θα αφήσει πίσω του, την σέβομαι ως μία στιγμή ψυχικής ενδοσκόπησης του και δεν θα ήθελα να του την διακόψω αφού πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει πραγματικά ”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις