Ο Ρίτσαρντ Γκιρ, "ακούει" Ελληνικά

Ένας από τους γοητευτικότερους ηθοποιούς του σινεμά, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, και αυτό το καλοκαίρι ακολούθησε τη φωνή της καρδιάς του που τον οδήγησε στην Πάτμο. Είναι πολύ δεμένος ο διάσημος σταρ με αυτό το ντυμένο στο λευκό και το γαλάζιο του Αιγαίου ευλογημένο νησί. Εκεί ο Ρίτσαρντ Γκιρ νιώθει να έρχεται πιο κοντά στον θεό αλλά και να βρίσκει την απόλυτη ηρεμία, γι’ αυτό τα βήματά του τον οδηγούν περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια σε τούτο τον τόπο.
Είναι ο αγαπημένος του τουριστικός προορισμός, καθώς έχει πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Μάλιστα, στο παρελθόν ο διεθνούς φήμης ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα σπίτι στην Πάτμο. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού έχει πολύ καλούς φίλους στο νησί που πάντα ανοίγουν τα σπίτια τους και την καρδιά τους για να παρέχουν φιλοξενία σε εκείνον και την οικογένειά του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», o Ρίτσαρντ Γκιρ άλλoτε κανονίζει την παραμονή του στη βίλα του πρίγκιπα Πέτρου και της Μαρίνας Καρελλά και άλλες φορές βρίσκει καταφύγιο στην κατοικία της οικογένειας του Σαντρουντίν Αγά Χαν, ο οποίος έφυγε φέτος από τη ζωή και ο θάνατός του κόστισε πάρα πολύ στον διάσημο ηθοποιό.
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ, η σύζυγός του Κάρεϊ Λόουελ και ο 11χρονος γιος του Ομηρος φθάνουν στο νησί χωρίς τυμπανοκρουσίες. Δεν τους αρέσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά πάντα μεταδίδεται από στόμα σε στόμα η είδηση ότι έφθασαν, από κάποιο μέλος του υπηρετικού προσωπικού εκεί όπου μένουν. Ολοι οι ντόπιοι χαίρονται γιατί είναι μεγάλη τιμή να επισκέπτεται το νησί τους ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Αλλωστε, τον εκτιμούν πολλοί γιατί είναι υπέροχος άνθρωπος και υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ως γνωστόν, κάνει δωρεές σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά και για την υποστήριξη θυμάτων πολέμου και φυσικών καταστροφών των θιβετιανών, αφού τα τελευταία χρόνια έχει ασπαστεί τον βουδισμό.
esresso.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις