Μίκα Ιατρίδη: Δήλωση

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
«Για μια ακόμη φορά, η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών δεν προσέρχεται στη Βουλή για να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για καίρια και ζωτικής σημασίας θέματα που τον απασχολούν.
Το Υπουργείο Οικονομικών διαθέτει έναν Υπουργό, έναν Αναπληρωτή Υπουργό και έναν Υφυπουργό. Κανείς τους δεν βρήκε χρόνο – στο βεβαρημένο, είναι αλήθεια, πρόγραμμα τους –προκειμένου να έρθει και να απαντήσει υπεύθυνα(;) για το αν η κυβέρνηση θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις απαιτήσεις των δανειστών μας, όπως άλλωστε έχουν δηλώσει τόσο ο κ. Πρωθυπουργός, όσο και ο κ. Υπουργός Οικονομικών, και καταργήσει τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Να καταφέρουν, δηλαδή, στο όνομα της σωτηρίας της χώρας, να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στις προσπάθειες των ακριτών νησιωτών να παραμείνουν στο τόπο τους, να κρατήσουν το Αιγαίο ελληνικό. Θα καταθέσω την ερώτηση ξανά και εύχομαι, όταν οριστεί η νέα ημερομηνία συζήτησης της να μην προκύψουν άλλα υπηρεσιακά κωλύματα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις