Κοντά σε συμφωνία με την Ryanair...Ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μοναδικό θέμα την πορεία των συζητήσεων με την αεροπορική εταιρεία Ryanair πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κλειστή σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι αρμόδιοι για τον χειρισμό του θέματος.
Στην σύσκεψη, οι επιφορτισμένοι, με την ευθύνη των χειρισμών των διαπραγματεύσεων με την Ryanair με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας, εξέτασαν την μέχρι τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση μετά και από την ανταπόκριση της Ryanair στην τελευταία πρόταση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Γιάννης Πάππου ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΡΟΤΟΥΡ για να ενημερώσει τα μέλη της διοίκησης του και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
« Οι επαφές μας με την Ryanair έχουν επιστρέψει σε ένα δρόμο βατό. Σε συνεργασία και μετά από ενημέρωση στους φορείς που μας εμπιστευτήκαν τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω, θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα μας και η στάση μας επί των θεμάτων που σήμερα παραμένουν ανοικτά. Έχουμε καλύψει πολύ σημαντικό έδαφος και η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της έκτακτης σύσκεψης του ΠΡΟΤΟΥΡ αλλά και από την εκ νέου αξιολόγηση της στάσης των εμπλεκόμενων φορέων της Ρόδου και της Κω.»

Ζιζάνιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις