Φάρος, ευχαριστήριο

35 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΡΟΣ

Στις 25 Νοεμβρίου του 2012 ο Πολιτισικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" γιόρτασε τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυσή του.
Μια γιορτή γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία αλλά και υπερηφάνια για το έργο που εκπονήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
1977...2012. 14 Γενικές συνελεύσεις, 12 διοικητικά συμβούλια, 60 μέλη των διοικητικών συμβουλίων και αμέτρητες εκδηλώσεις, 35 χρόνια, ζωντάνεψαν το απόγευμα της Κυριακής, 35 χρόνια γεμάτα όμορφες στιγμές και συγκινήσεις.
Faros KalithiesΣτην εκδήλωση οι παρευβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ιστορικό του συλλόγου, τα έργα που επιτέλεσε, τους διαγωνισμούς που διεξήγαγε, τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε, τις εκδρομές που πήγε αλλά και την όμορφη παρέα που δημιούργησε οποτελούμενη απ' όλους τους κατοίκους των Καλυθιών, οι οποίοι στηρίζουν τον Φάρο και δε θα μπορούσαν να λείψουν από την εκδήλωση αυτή.
Μια τέτοια μέρα δε θα μπορούσαν να μην τιμηθούν οι άνθρωποι που διετέλεσαν μέλη των διοικητικών συμβουλίων του συ
λλόγου αλλά και οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης του τόπου μας . Για το λόγο αυτό απονεμήθηκαν ευχαριστήρια για την πολύτιμη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα.
Σημαντική, στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ήταν η προσφορά των χορηγών αλλά και ατόμων που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την ομαλή διεξαγωγή της.
Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" ευχαριστεί θερμά τον φωτογράφο της εκδήλωσης κ. Αργυρού Σάββα αλλά και την κα Γαλατά Τσαμπίκα και τον κ. Αντωνά Απόστολο για τη βοήθειά τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Σαββιού Ελευθέριο που εργάστηκε ενώνοντας φωτογραφίες, διάσπαρτα κομμάτια του παζλ που αποτελούν το σύλλογο, φωτογραφίες αρκετών χρόνων πριν αλλά και νέες, καταφέρνοντας να μας ταξιδέψει στο χρόνο ώστε να θυμηθούμε παλαιότερες στιγμές του Φάρου και να απολαύσουμε τις πιο πρόσφατες, μέσω των βίντεο. Αρμοδιότητά του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν η ζωντανή αναμετάδοσή της μέσω internet σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου υπάρχουν φίλοι και υποστηριχτές του συλλόγου.
Τέλος, ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης: μουσικό καφενείο 50/50, παγωτομάνια, κλικ καφέ, barrido club, εστιατόριο stegna Kozas, Swedco Faliraki, frozen fru.yo, παραδοσιακό μεζεδοπωλείο Μουσικόραμα, art bar, κρεοπωλείο Φώτης & Βάιος, printhouse company hedera, Ηλεκροφάση Δωδεκανήσου, Ιβίσκος, αίθουσα εκδηλώσεων Kalithies Palace, Karagiannis clean, Μωβ club, αυγά Δωδεκανήσου ΖΑΣΠΑ, Ροδογάλ, Star fast food, Το κελάρι του Κώστα, οβελιστήριο Τ' αλώνια, Τσαμπίκα Κατεβαίνη - Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. και Faliraki's Laundry.
Με εκτίμηση,
για το Δ.Σ. 
η γεν. γραμματέας 
Σαββιου Σταυρουλα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις