Η ιστορία του "Κριστιάν"

Αυτη ειναι η ιστορια του... 

γραμμένη από τη Σαμπρίνα Παγωνάκη. 
Το βρήκαμε στο Facebook και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο.
Αυτος ειναι ο Κριστιαν..ενημερωθηκαμε για σκυλακι με "σπασμενο ποδι",στην Κρεματη - Ροδου.Τον ειχαν βαλει σε ενα "αποθηκάκι"στη αυλη της Εκκλησιας καποιοι καλοι χριστιανοι..πηγαμε 2 ατομα ψαξαμε παντου και τον βρηκαμε ΕΞΩ απο την πορτα μιας αποθηκης χωρις φαγητο χωρις σκεπαστρο να βρεχεται απο τη βροχη και λογω παραλυσιας απο το ατυχημα και ανυμπορος να σηκωθει να εχει
λερωθει με κοπρανα και ουρα ολοκληρος και να εχει τεραστια μολυνση στους ορχεις..οι "καλοι χριστιανοι" τον ειχαν βαλει να κατσει πανω σε μια σακουλα μισοκαμμενα κερια..κερια που αναψαν ευλαβικα καποιοι χριστιανοι στη χαρη της παναγιας,οι οποιοι ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ τον αορατο χτυπημενο σκυλο.. 2 ΜΕΡΕΣ ηταν εκει ο Κριστιαν!!!!τοσοι "πιστοι"πηγαν στην εκκλησια μα κανεις δεν ειχε χρονο να βοηθησει ενα πλασμα χτυπημενο..
Δυο κτηνιατοι τον ειδαν για να σιγουρευτουμε οτι εχει ελπιδες..Η κατασταση του Κριστιαν ηταν τραγικη..πληρη παραλυση στα 2 πισω ακρα με ελαχιστη αισθηση..ελαχιστες πιθανοτητες να καταφερει να ξαναπερπατησει..το σκεφτηκαμε πολυ..Αξιζει να τυρραναμε ενα ημιαιμο κυνηγοσκυλο κατω του ενος ετους?αξιζει να του δωσουμε μια ζωη σε καροτσακι?? Αποφασισαμε να του δωσουμε την ευκαιρια να το παλεψει μαζι μας,να μας αποδειξει ποσο καλοι μαχητες ειναι τα ζωα!Πηραμε φαρμακα ενεσεις αντιβιωσεις και πολυ δυναμη και το παλεψαμε..ευτυχως ο κτηνιατρος μας τον περιποιηθηκε πολυ καλα και ξεπερασαμε σιγα σιγα και το προβλημα στους ορχεις απο το οποιο υπεφερε και εκλαιγε και μονο που επεφτε το νερακι πανω τους..
Σημερα 10 μερες μετα ο Κριστιαν αντιθετα σε καθε ελπιδα και προσδοκια ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!με δυσκολια μεν,αλλα εχει καταφερει να σηκωθει στα 4 ποδαρακια του!
Η ιστορια του Κριστιαν ειναι κλασικη..αμετρητα ελληνικα αδεσποτα ζωα στη χωρα μας ταλαιπωρουνται στους δρομους και στο τελος καταληγουν χτυπημενα ή σκοτωμενα ή φολιασμενα..
Ο Κριστιαν κοιτα πια με αισιοδοξια μπροστα..θελει να ξεχασει το ατυχημα,τις μερες του στο δρομο,τον πονο,την εγκαταλειψη και την αδιαφορια των "χριστιανων"που περασαν απο μπροστα του και ενω τον ειδαν, ΕΚΑΝΑΝ πως δεν τον ειδαν..
Ελπιζουμε μολις αναρρωσει πληρως στη αγκαλια της "Αδεσποτης Παρεας" μας να βρεθει γι αυτον ενα αληθινο σπιτι να τπν αγκαλιασει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ο Κριστιαν ΔΕΝ θα ξαναγυρισει στο δρομο..του υποσχεθηκαμε εκεινο το βραδυ οτι θα του βρουμε αυτο το σπιτι..
Stray Gang Rhodes - Αδεσποτη Παρεα Ροδου - Rhodes, Greece

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις