Υπεγράφη διετής συμφωνία μεταξύ Ryan Air και ΔΕΤΑΠ

Υπεγράφη διετής συμφωνία μεταξύ Ryan Air και ΔΕΤΑΠ
Την διετή ανανέωση της συμφωνίας του με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, μετά από μακρά περίοδο σκληρών και επίπονων διαπραγματεύσεων, κατάφερε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (ΔΕΤΑΠ), προχώρησε στην υπογραφή της ανανέωσης της σύμβασης διαφημιστικής προβολής των νησιών της Δωδεκανήσου, η οποία έχει έναρξη ισχύος την 1η Απριλίου 2013 και είναι συνολικού ποσού, 500.000,00 ευρώ.
Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΔΕΤΑΠ, κ. Γιάννης Πάππου, μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη και σημαντική προσπάθεια για την οποία δαπανήσαμε πολύ κόπο και ενέργεια. Το αποτέλεσμα μας βρίσκει με την ικανοποίηση της επίτευξης όλων των στόχων που είχαμε θέσει. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μας την ευθύνη και τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση του παραπάνω έργου. Ο Δήμος Ρόδου, ο ΠΡΟΤΟΥΡ, ο Δήμος Κω, ο ενιαίος φορέας τουρισμού Κω-Νισύρου, η ΔΕΤΑΠ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, μπορούν από σήμερα να συνεχίσουν απερίσπαστα μέσα σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας το δύσκολο έργο της ολοκλήρωσης και των άλλων αντίστοιχων δράσεων που έχουν σε εξέλιξη. Σε αυτή την προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανείς και τα νησιά μας ενωμένα είναι πιο δυνατά. Κοιτάζουμε μπροστά.»
kosvoice
Υ.Γ: Να θυμήσουμε, πως Αντιπρόεδρος της ΔΕΤΑΠ και άρα με μεγάλη συμβολή, είναι ο Σάββας Παγωνάκης, ένας δικός μας άνθρωπος, με μέγιστη τη συμβολή του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις