Έρχεται το 1ο Bartending Show

Κατά τη διάρκεια της 8ης HORECA, σε ειδικό section του Hall 1, καταξιωμένοι bartenders και mixologists τόσο της Ελληνικής όσο και της διεθνούς σκηνής αναμένεται να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες καθετί καινούργιο αφορά στις τάσεις, στις μεθόδους, στις γαρνιτούρες, στην παρουσίαση και στα αξεσουάρ για την παρασκευή νέων και κλασικών cocktails.
Πρωτότυποι διαγωνισμοί
Το πρόγραμμα του 1ου Bartending Show θα περιλαμβάνει πρωτότυπους διαγωνισμούς και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail, υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ). Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο διαγωνισμός Non Alcoholic Drinks για την ανάδειξη του καλύτερου cocktail χωρίς αλκοόλ της χώρας, αλλά και ο διαγωνισμός για το Καλύτερο Ελληνικό Cocktail, που αποσκοπεί στην προώθηση μιας νέας τάσης σε διεθνές επίπεδο, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε Ελληνικά αποστάγματα και Α’ ύλες της χώρας μας.
Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Το Bartending Show θα ολοκληρωθεί με το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cocktail της ΕΜΕ, που διεξάγεται κάθε χρόνο με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων cocktails και bartenders της χώρας μας στην κατηγορία του κλασικού (Classic Cocktail) και του flairtending στιλ (Flairtending). Η συμμετοχή των επαγγελματιών στη διοργάνωση του 2013 θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, χάρη στην φετινή φιλοξενία του διαγωνισμού από την 8η HORECA σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα δεδομένα της International Bartenders Association (IBA). Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο μεγαλύτερο διασυλλογικό γεγονός για bartenders στον κόσμο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IBA τον ερχόμενο Αύγουστο στην Πράγα. Δείτε το πρόγραμμα εδώ : www.horecaexpo.gr
Για πληροφορίες και συμμετοχές, στο www.hba-net.gr και στο info@hba-net.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις