Χτύπησε πάλι ο γνωστός άγνωστος Μανιάς

Πήραμε το άρθρο από το onsports.gr και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο. Αχ ρε Μιχάλη, καρδιές που σπάς. Άαα μην το ξεχάσω, αν είναι να βάζεις γκολ ρε Μιχάλη, σφύρα το να το παίζουμε στοίχημα.
" Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη η οποία φέρνει ακόμα πιο κοντά την απευθείας άνοδο στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης αν και υστέρησε σε αρκετούς τομείς των «μαυραετών» είχε το πάθος και την ψυχή που χρειαζόταν για να πάρει το σπουδαίο αυτό διπλό, χάρη στο γκολ του Μανιά από το 78’ της αναμέτρησης.
Ένα ματς στο οποίο η Δόξα μπορεί να τα έχει με την… ατυχία της, καθώς είδε τις προσπάθειες των παικτών της να σταματάνε τρεις φορές στα δοκάρια του Γουμάγια, τη μια από αυτές σε εκτέλεση πέναλτι!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Δόξα να είναι… φουριόζα, έχοντας καλή ψυχολογία από το αήττητο σερί της που είχε φτάσει τους 13 αγώνες, με τον Κάπελ στο 10’ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Γουμάγια. Οι γηπεδούχοι έδειχναν πως θέλουν περισσότερο το γκολ και πίεζαν για να το πετύχουν, φτάνοντας πολύ κοντά στο 67’ της αναμέτρησης.
Η Δόξα κέρδισε πέναλτι, με τον Τσεμπερίδη να βλέπει κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια δεύτερη κίτρινη και κόκκινη λόγω των διαμαρτυριών του, γεγονός όμως που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι Δραμινοί. Ο Γιάννης Ταραλίδης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και την ψυχολογία των φιλοξενούμενων… στα ύψη.
Από αυτό το σημείο κι έπειτα, ο Απόλλων πήρε την πρωτοβουλία παρότι ήταν με δέκα παίκτες και κατάφερε να «παγώσει» τους 3000 φίλους της Δόξας! Ήταν το 78’ του αγώνα όταν ο Τσιλιγκίρης έφυγε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Μανιά κι ο νεαρός φορ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκανε το 0-1! Η Δόξα από αυτό το σημείο κι έπειτα μετέφερε όλη τη δράση στα καρέ του Γουμάγια, είχε ένα ακόμα δοκάρι στο 95’ με τον Μουδούρουγλου και το τέλος του ματς βρήκε την ομάδα των Αθηνών να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη.
Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε έτσι τους 45 βαθμούς κι είναι μόνος δεύτερος, ενώ η Δόξα είδε να παίρνει τέλος το αήττητο σερί της, μένοντας στους 38 βαθμούς και τη δέκατη θέση."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις