Πάει και η κτηματική στον Πειραιά

Υποβάθμισης υπηρεσιών συνέχεια ανακοίνωσε, χθες, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς καθώς…στη μακριά λίστα, απ’ ό,τι φαίνεται, ήρθε να προστεθεί και αυτή της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου (ΚΥΔ)!
Το τελευταίο έκανε, χθες, γνωστό ο κ. Κουσουρνάς ο οποίος αναφερόμενος στις ενέργειές του για την κατάργηση της Διεύθυνσης του ΕΟΤ στη Ρόδο, αποκάλυψε ότι, παράλληλα, σχεδιάζουν να πάρουν από τη Ρόδο και άλλες υπηρεσίες.
Ανέφερε, μάλιστα, στη συνέχεια, ότι όπως τον ενημέρωσε ο Διευθυντής της ΚΥΔ, που εδώ έχουμε Διεύθυνση , έρχεται στην αντίληψή του η συρρίκνωση και αυτής της υπηρεσίας. Και δήλωσε ο κ. Κουσουρνάς:
«Θα είναι και αυτό ένα έγκλημα διότι, αν γίνει κάτι τέτοιο και έχουμε υποβάθμιση της Διεύθυνσης της ΚΥΔ, ήδη εδώ έχουμε τεράστια περιουσία του Δημοσίου που η ΚΥΔ είναι αυτή που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Αν και αυτή υποβαθμιστεί, καταλαβαίνετε ότι πάμε πάρα πολύ πίσω».
Για τον ΕΟΤ
Αναφερόμενος στην επιστολή του προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού για τις αλλαγές που επέρχονται στους Οργανισμούς των Υπουργείων «και δυστυχώς το σχέδιο που έχουμε λάβει γνώση καταργεί τη Διεύθυνση Τουρισμού στη Ρόδο», ο Δήμαρχος επανέλαβε:
«Αυτό που πάει να γίνει είναι οπισθοδρόμηση, είναι χτύπημα στη ναυαρχίδα του τουρισμού που λένε όλοι ότι είναι η Ρόδος. Είχαμε μία Διεύθυνση που εξυπηρετούσε τον τουρισμό μας, εξυπηρετούσε τις επιχειρήσεις, τις τουριστικές επιχειρήσεις, εξυπηρετούσε τους ίδιους τους τουρίστες, τώρα μετατρεπόμενο σε γραφείο καταλαβαίνετε ότι υποβαθμίζεται πάρα πολύ και θα έχουμε αναφορά στον Πειραιά.
Δεν έχει καμία σχέση ο Πειραιάς με τη Ρόδο, ταλαιπωρία, συγκέντρωση και περισσότερη γραφειοκρατία, περισσότερη αδιαφάνεια. Όταν οι υπηρεσίες είναι στο Κέντρο, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να γίνει και ένας έλεγχος ως προς την παροχή των υπηρεσιών. Επομένως και ο Δήμος Ρόδου όπως και όλοι οι φορείς, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μη γίνει αυτό που έχουμε σχεδιάσει».
Ροδιακή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις