Αεροψεκασμοί: τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας;

Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα πως κάτι περίεργο συμβαίνει, εδώ στη Ρόδο, ήταν πριν  6 χρόνια και τότε σιγουρεύτηκα πως κάτι μας ψεκάζουν, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μεσημέρι Κυριακής του Οκτώβρη ήταν, όταν υποψιάστηκα πως κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν 2 αεροπλάνα, επί 3 ώρες περίπου, έκαναν την ίδια ακριβώς διαδρομή στον ορίζοντα, αφήνοντας κι αυτό ήταν το εκπληκτικό, τα ίχνη τους, πάνω στο καναβάτσο τ΄ουρανού. Μόλις συνειδητοποίησα πως τα ίχνη όχι μόνο δε σβήνουν,  αλλά απλώνονται στον ορίζοντα με αργό ρυθμό, κατάλαβα πως κάτι ύποπτο συμβαίνει, με την έννοια πως οι ερωτήσεις που μου έρχονταν στο μυαλό, έβρισκαν τάχιστα και απαντήσεις.
Μας ψεκάζουν; Καμία επίσημη απάντηση.
Το γνωρίζουν: σίγουρα το γνωρίζουν, προφανώς και συμμετέχουν.
Τι μας ψεκάζουν;
Βρήκαμε λοιπόν εταιρίες και Ελληνικών συμφερόντων, που διαφημίζουν ανάμεσα στις υπηρεσίες τους και συμβάσεις Κρατικές για "έλεγχο καιρού", "τροποποίηση καιρού" και συναφείς δραστηριότητες, που αφορούν πρώτον κρατικά συμβόλαια, όπως αναφέρει η εταιρία και δεύτερον, απ΄ότι καταλαβαίνουμε, οτιδήποτε έχει να κάνει με την ενίσχυση συγκεκριμένων καιρικών συνθηκών, αλλαγή τους, μεταβολή τους. Αυτό, είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά προφανώς, οι διαδικασίες, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, έχουν αλλάξει, όπως αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, έχουν αλλάξει και τα "υλικά" που χρησιμοποιούνται.
Μας ψεκάζουν; Αυτό είναι σίγουρο ανεβάστε το κεφάλι ψηλά και παρατηρείστε και θα καταλάβετε κι εσείς πως μας ψεκάζουν. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν μας ψεκάζουν, αλλά τι μας ψεκάζουν.
Είναι ποτέ δυνατόν, να μας ψεκάζουν για τον οποιοδήποτε λόγο, με υπογεγραμμένα Κρατικά συμβόλαια, από Υπουργούς κι εμείς να δηλώνουμε φόβο, άγνοια και να ενισχύουμε την άγνοια και το φόβο, από διάφορα "υπονοούμενα" σχετικά με το τι , πως, γιατί; Η λύση, η απάντηση, κάπου θα βρίσκεται, καιρός, ο καθένας από μας, να πάρει τη καρέκλα που κάθεται και να αρχίζει να μαθαίναι και να απιτεί, απ΄αυτούς που ψηφίζει, απ΄αυτούς που εκλέγει, να ζητά απαντήσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις