Μανιάς: «Ούτε που το φανταζόμουν…»

Πανευτυχής για την άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα και την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της Football League δήλωσε ο Μιχάλης Μανιάς.

Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε ιδανικά για τον Μιχάλη Μανιά. Ο 23χρονος επιθετικός με 18 γκολ οδήγησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και έχει ήδη μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ο νεαρός φορ μίλησε στον Nova ΣΠΟΡ FM για αυτή τη σεζόν και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που εξελίχθηκε.
Αναλυτικά ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε στην εκπομπή για:
-το αν υπήρχε άγχος στην ομάδα του: «Μετά το ματς με το Γάζωρο (1-1) υπήρχε άγχος, αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά και γι’ αυτό ήρθε και η νίκη».
-την πορεία του Απόλλωνα: «Σε ένα πρωτάθλημα τόσων αγωνιστικών είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το καλό είναι ότι εμείς κάναμε νωρίς την κοιλιά στην απόδοσή μας και όταν την έκαναν οι υπόλοιποι πήραμε διαφορά. Εκεί κρίθηκε και το πρωτάθλημα. Βάσει σταθερότητας και συνέπειας απόδοσης, πίστευα πως ο Απόλλων και ο Εργοτέλης θα έπρεπε να ήταν στην τριάδα. Το τρίτο εισιτήριο θα το έπαιρνε κάποιος από τις άλλες ομάδες, την Καλλονή, τον Ολυμπιακό Βόλου ή τον Παναιτωλικό».
-το ότι βγήκε πρώτος σκόρερ: «Ούτε που το φανταζόμουν, ούτε που περνούσε από το μυαλό μου. Τον πρώτο λόγο έχει πάντα ο προπονητής. Κι όταν δεν έπαιζα κι όταν έπαιζα το ίδιο μου μιλούσε και δούλευε μαζί μου. Με βοήθησε πολύ, όπως και όλα τα άλλα παιδιά».
-τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Η θέση μου είναι σέντερ φορ, αλλά όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα παίξω. Φέτος έπαιξα αρκετά και στα πλάγια και νομίζω πως αντεπεξήλθα».
-τις φήμες περί ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες: «Κάτι επίσημο δεν υπάρχει από πουθενά. Αυτά που ξέρετε εσείς ξέρω κι εγώ. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε τι έχουμε κάνει, γιατί ακόμη δεν το έχω καταλάβει. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι τροχός και θα αποδοθεί δικαιοσύνη αν σε αδικήσουν κάπου. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή, προσπαθείς να τα ξεπεράσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό».
-το αν χρειάζεται ενίσχυση ο Απόλλων εν όψει Σούπερ Λίγκας: «Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα μπορεί και στη Σούπερ Λίγκα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις