Οριστικό το κλείσιμο της ΕΡΤ, σήμερα το βράδυ

To κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση δια μέσου του κυβερνητικού της εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου. Οι υπάλληλοι του κρατικού καναλιού θα απολυθούν, θα αποζημιωθούν κανονικά.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Σταματούν απόψε οι μεταδόσεις. Ένας δημόσιος οργανισμός θα δημιουργηθεί στη θέση της ΕΡΤ. Το σχετικό νομοσχέδιο κατατίθεται αμέσως. Το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για επαναπρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ και το νέο κανάλι θα έχει πολύ λιγότερο προσωπικό.
Αυτές ήταν σε αδρές γραμμές οι εξαγγελίες του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος σε εξαιρετικά σκληρή γλώσσα αποκάλεσε τη σημερινή ΕΡΤ «σκάνδαλο που δεν τόλμησε να αγγίξει κανείς». Παράλληλα, έκανε λόγο για θύλακες αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης. «Αυτό τελειώνει σήμερα», είπε ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα το καθεστώς «αδιαφάνειας» της ΕΡΤ όπως είπε και κατήγγειλε το καθεστώς προνομίων το οποίο η κυβέρνηση αποφάσισε να σταματήσει.
iefimerida.gr

Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Και όλα αυτά τα εκατομμύρια εκατομμυρίων που εισέπραττε τόσα χρόνια μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ Κύριε Κεδίκογλου, ανήκουν στα σκάνδαλα που δεν τόλμησε να αγγίξει κανείς; Γιατί ΑΝ ΝΑΙ Κύριε Κεδίκογλου, θα πρέπει να μας επιστραφούν ΑΥΤΟΎΣΙΑ, γιατί αλλιώς, θα ανήκετε από αύριο κι εσείς σε σκάνδαλο, το οποίο όμως, θα αγγίξουμε όλοι εμείς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις