Ο Μανιάς, που ξέρει να λέει ευχαριστώ

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και άνθρωποι που δεν τον ξέρουν, λένε πως ο Μιχάλης, είναι καλό παιδί.
Δεν είναι επίσης τυχαίο, πως οι άνθρωποι που τον ξέρουν στον Απόλλωνα Αθηνών, λένε τον Μιχάλη, "το Άγιο παιδί". Ο Μιχάλης, φεύγοντας φρόντισε να κάνει αυτό που νιώθει και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Να ευχαριστήσει την ομάδα και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν. Το ευχαριστώ του Μιχάλη, όπως το πήραμε από τον προσωπικό του λογαριασμό, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 
"Φεύγω από μία πολύ μεγάλη και Ιστορική Ομάδα, τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ικανοποίηση ότι έβαλα κι εγώ ένα πετραδάκι, στην καταπληκτική και για πολλούς ανέλπιστη πορεία μας, προς την κορυφή και την άνοδο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον μεγαλομέτοχο κ. Βελλή και τον Στράτη, για την αγάπη που μου έδειξαν, και που είχαν φροντίσει ώστε η μόνη μας δουλειά να ήταν να παίζουμε μπάλα, όλα τα άλλα ήταν τακτοποιημένα, τον κ. Καρούλια, τον κ. Μυροφορίδη και τον κ. Βοσνιάδη που με εμπιστεύτηκαν στην ομάδα, όλο το υπόλοιπο τεχνικό και Ιατρικό team για την συνεχή υποστήριξη, τους συμπαίκτες μου, για το τέλειο κλίμα στα αποδυτήρια και για τις πολύ ωραίες στιγμές που περάσαμε όλη την χρόνια και τέλος ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Δε θα μπορούσα να ξεχάσω τον ένα και μοναδικό "blue" τον "Σούπερ" Μάριο όπως επίσης και τον Θωμά. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και με την ευχή να καταξιωθεί ο Απόλλων εκεί που πραγματικά ανήκει.
Ακόμα, να ευχηθώ στους πρώην συμπαίκτες μου καλή πορεία να έχουν απο δώ και πέρα και στα νέα παιδιά που έρχονται ,Υγεία και να πάνε την Ομάδα ακόμα ψηλότερα".

Με εκτίμηση
Μιχάλης Μανιάς #33#

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις