Την έσωσε από πνιγμό

Από βέβαιο πνιγμό σώθηκε 75χρονη συμπολίτισσά μας όταν στην έκκλησή της για βοήθεια έσπευσε ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φλεβάρης και την έβγαλε στην ακτή!
Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 6.30 το απόγευμα στην παραλία «Καθαρά» στο Φαληράκι. Εκεί είχε μεταβεί ο κ. Φλεβάρης για να κάνει το μπάνιο του. Προτού όμως καλά – καλά προλάβει να ετοιμαστεί για να μπει στο νερό, άκουσε μία φωνή να καλεί σε βοήθεια. Η 75χρονη που όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια δεν γνώριζε κολύμπι, προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια και συγχρόνως ζητούσε βοήθεια!
Η αντίδραση του κ. Φλεβάρη ήταν άμεση, καθώς βούτηξε στο νερό και κατάφερε να βγάλει στην ακτή την 75χρονη η οποία όμως βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Για καλή της τύχη ο «σωτήρας» της κυριολεκτικά, διαθέτει γνώσεις και πτυχίο ναυαγοσώστη και άμεσα της προκάλεσε εμετό, καταφέρνοντας να επανέλθουν οι αισθήσεις στις 75χρονη. Μέσα σε δέκα λεπτά βρισκόταν στην περιοχή και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 75χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις