Πέταξε μαχαίρι στη γιαγιά του ένας τετράχρονος Ροδίτης!


Το τρέιλερ της «πρωινάδικης» εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά επιχείρησε να… μιμηθεί ένας τετράχρονος Ροδίτης, ο οποίος βρίσκονταν με τη γιαγιά του πριν από μερικές μέρες στο σπίτι τους!
Την ώρα που γιαγιά κι εγγονός βρίσκονταν στο σπίτι τους στην πόλη της Ρόδου κι η γιαγιά πήγε μέχρι το ψυγείο για να φέρει ένα μήλο στο μικρό της εγγονό και να της το καθαρίσει, ο μικρός, σήκωσε το μαχαίρι που εκείνη την ώρα ήταν μπροστά του και το εκσφενδόνισε με δύναμη προς το μέρος της φωνάζοντας: «Έτσι κάνει κι η Φαίη, γιαγιά»!
Η γιαγιά που δεν είχε ακόμα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, γούρλωσε τα μάτια κι έβλεπε μια το μαχαίρι, μια τον εγγονό της και μια την… τηλεόραση, προσπαθώντας έτσι να καταλάβει τι είχε συμβεί!
Το περιστατικό, εξιστόρησε μιλώντας στη «Ροδιακή» χθες το μεσημέρι η ίδια η ροδίτισσα γιαγιά, λέγοντας μάλιστα συγκεκριμένα ότι κι ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει σε άλλη οικογένεια της Ρόδου, επίσης με ανήλικο παιδί, προς συγγενικό του πρόσωπο!
Θεωρείται πάντως ευτύχημα το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, καθώς το μαχαίρι που εκσφενδονίστηκε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο ενώ η απόσταση που πέρασε δίπλα από το πρόσωπο της γιαγιάς ήταν ελάχιστη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις