Επιτυχίες, τη περίοδο της κρίσης

Σε σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης, στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς φιλοξενεί , για πρώτη φορά, τον κύκλο μαθημάτων για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης!
Τα μαθήματα του πρώτου κύκλου, για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης , πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη ( 2-4 Δεκεμβρίου ), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (Eurospine Foundation) και τηn συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης.
«Η διοργάνωση των μαθημάτων,που αφορούν στην απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης, είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την επιστημονική κοινότητα της Χώρα μας» τόνισε ο Νευροχειρουργός και Γραμματέας της Παγκόσμιας Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (W.S.c.S.)κ Ιωάννης Πολυθοδωράκης.
Διαβάστε επίσης
«Τα μαθήματα, συνέχισε οκ Πολυθοδωράκης για το Ευρωπαϊκό δίπλωμα σπονδυλικής στήλης πραγματοποιούνται σε πέντε εκπαιδευτικές ενότητες και καλύπτουν όλο το φάσμα των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ορθοπαιδικοί και νευροχειρουργοί καθώς και ειδικευόμενοι των ειδικοτήτων αυτών.
Ολόκληρος ο κύκλος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο(2014) θα πραγματοποιηθούν δυο ακόμη εκπαιδευτικές ενότητες».
Το γεγονός αυτό, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη Χώρα μας, αναδεικνύει την Ελλάδα σε σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Cosmos επικοινωνία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις