Περισσότερες αφίξεις το 2014 στο Διαγόρας!



Ιδιαίτερα θετικό , όσον αφορά την νέα τουριστική σαιζόν, κρίνεται το γεγονός πως «αυξάνονται και πληθύνονται» οι αεροπορικές εταιρείες που στο πρόγραμμα τους για την νέα τουριστική περίοδο προκρίνουν την Ρόδο και το αεροδρόμιο Διαγόρας στα νέα τους δρομολόγια ή αυξάνουν τα ήδη υπάρχοντα.
Συγκεκριμένα πρόσφατα η Aegean ανακοίνωσε τρεις νέες πτήσεις από και προς Ρόδο για Αγία Πετρούπολη, και Μόσχα, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία, ενώ η Vueling από την αρχή της νέας τουριστικής περιόδου έχει προγραμματίσει πτήσεις από την Ρώμη για την Ρόδο. Νέα πτήση που θα συνδέει την Ρώμη με την Ρόδο την σαιζόν του 2014 ανακοίνωσε και η Easy Jet ενώ από τις αρχές Μαίου η Sun Express Germany θα πετά για Ρόδο μία φορά την εβδομάδα από την Στουτγάρδη, την Κολωνία , το Ντύσελντορφ και την Λειψία.
Παράλληλα πληροφορίες θέλουν το αμέσως επόμενο διάστημα και άλλες εταιρείες να ανακοινώσουν νέα δρομολόγια από μεγάλες πόλεις του εξωτερικού προς το νησί μας. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αεροπορικές εταιρείες προς την Ρόδο, σε συνδυασμό με τα θετικά νέα που έρχονται από τις διάφορες τουριστικές εκθέσεις, όπου συμμετέχει η Ρόδος, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ αισιόδοξο κλίμα μεταξύ των τοπικών τουριστικών παραγόντων.
Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους με την εφημερίδα μας, αν και όπως υποστηρίζουν, ακόμα είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις , δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την επερχόμενη τουριστική σαιζόν.
Γνώμη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις