Νέο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από την ΕΜΥ

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Τρίτης, από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες αλλά και τα χιόνια προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ. 
 Πιο αναλυτικά: 
 Για αύριο Τρίτη προβλέπονται στη Δυτική Ελλάδα, από τις πρωινές ώρες, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από τοπικά θυελλώδεις ανέμους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν κυρίως την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (περίπου από τα 400 μέτρα) της δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, τα φαινόμενα σταδιακά θα ασθενήσουν. Όμως μέχρι το μεσημέρι θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και στις πεδινές περιοχές της Θράκης.
lifo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις