Συνελήφθη και ομολόγησε ο εμπρηστής του Δικαστικού Μεγάρου

26ΧΡΟΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Έβαλε μπουρλότο χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό και διέφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. ΔΣΡ: Ανύπαρκτα τα μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για εμπρησμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου.
Ειδικότερα ο συλληφθείς σήμερα το πρωί εισήλθε στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου και με τη χρήση εύφλεκτου υγρού προκάλεσε φωτιά σε αίθουσα και στη συνέχεια διέφυγε από την πλαϊνή πόρτα χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους λίγους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία τους.
Από τις αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, κατέστη δυνατός ο άμεσος εντοπισμός του δράστη, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.
Όπως έγραψε το Rodosalarm πρόκειται για ένα 26χρονο, γνωστό στην Αστυνομία από παλαιότερους εμπρησμούς που διέπραξε ο ίδιος. Είναι δε γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Ο δράστης στο σημείωμα που άφησε στην αίθουσα που πυρπόλησε, αναφέρεται με υβρισκτικούς χαρακτηρισμούς σε δικαστές και εισαγγελείς. Σύντομα ο ίδιος θα δικαστεί για υπόθεση εμπρησμού πέρυσι το καλοκαίρι που επίσης ομολόγησε.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στον εξοπλισμό της αίθουσας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
rodosalarm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις