Αποχωρεί μεγάλο Βρετανικό πρακτορείο από το Φαληράκι;

Έντονα ακούγεται τις τελευταίες μέρες, πως μεγάλο Βρετανικό τουριστικό πρακτορείο, που ειδικεύεται σε διακοπές νεολαίας, αποχωρεί από το Φαληράκι. Μέχρι τώρα επίσημα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αν και έντονες είναι οι φήμες που το περιβάλλουν κι όπου υπάρχει φωτιά, λένε οι παλιοί, υπάρχει και καπνός.
Αν όντως επαληθευτούν οι φήμες, τότε το κενό που αφήνει το συγκεκριμένο πρακτορείο, μπορεί να μην είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά αφήνει πληγές σε μικρούς επιχειρηματίες της περιοχής μας, χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο, τα μεγάλα ξενοδοχεία κι αυτό είναι ένα κόστος. Πάντως, μέχρι τώρα, στην επίσημη σελίδα του πρακτορείου, υπάρχουν καταλύματα στην περιοχή μας με τις ενδεικνυόμενες τιμές, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Μπορεί βέβαια, να υπάρχει ένα "κλίμα" τεχνητό, για να μειωθούν οι τιμές, αλλά δεν συνάδει με την πολιτική του συγκεκριμένου πρακτορείου, αυτή η μεθοδολογία.  

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να παει στο καλο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους!!
Η σωτηρία της περιοχής μας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μονο 6 απο τους 300 επιχ/τιες του φαληρακιου θα παθουν ζημια λοιπον sto anathema club 18-30
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για καθηστε ρε σεις τόσα χρόνια από που τρώγατε όλοι εσείς ?????και εγώ μαζί, ξεχάσατε καπιοι όταν τους δίνατε ποτά και σας έδιναν 5.000δραχμες για ένα ποτό που έκανε 300 δραχμές και δεν δίνατε ρέστα ,για πείτε μου και το άλλο τα λευτα οι καλιθενοι από που τα έκαναν και κάποιοι καλιθενοι έκαναν και οικογένεια από αυτό το γκρουπ τα ξεχάσατε?????? Και τώρα θέλετε και ποιοτικό τουρισμό χωριάτες να φτιάξετε τα δωμάτια και τα μαγαζιά σας που είναι όλα παράγκες για δείξτε μου ένα μαγαζί οι δωμάτια που να τηρούν τις προϋποθέσεις και μετά μιλάμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε μου μαγαζί οι δωματια το ο με ή και μετα μιλαμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε τέτοιες εποχές ότι φεύγει δεν είναι καλό. Οι επιχειρήσεις που θα χάσουν είναι σίγουρα πολλές, εγώ τους έβλεπα και σε εστιατόρια, φαστ φουντ, μινι μαρκετ ακόμη και σε μαγαζιά με ρούχα, ταξι και ασενοφορα(ενισχυαν και το κράτος)Και εγώ στις διακοπές μου ψάχνω νυχτερινή διασκέδαση, είναι ανεπίτρεπτο ενα νησί σαν τη Ρόδο να μην την προσφέρει. Πέρσι μετα τα μεσάνυχτα ήτανε δράμα, αν φύγουνε θα είναι το φαληρακι νεκρό τοπίο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζηλεύεις καλυθενε φέρτε Ρώσους Πολωνούς και με τα αλλ ινκλουσιφ θα πάρετε τα τρία Το Κλαπ έτσι και αλλιώς δεν είχε πολλά δωμάτια αλλά γενικά σαν τους Άγγλους δεν έχει παραδεκτητετο Τους Άγγλους δεν τους ήθελαν γιατί τα ήταν πολλά. Στο τέλος όμως ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
Ο χρήστης omfalos είπε…
Το ζητούμενο, δεν είναι το συγκεκριμένο πρακτορείο, μα το γεγονός, πως είναι κομμάτι που ενισχύει την τοπική αγορά, σε αντίθεση με τις νέες τάσεις, που θέλουν το πακέτο διακοπών, να περιλαμβάνει τα πάντα, με το γνωστό σύστημα all inclusive και για το οποίο, οι τοπικές κοινωνίες, αδυνατούν εκ των πραγμάτων, να αντιμετωπίσουν. Η απώλεια ενός τέτοιου τύπου πρακτορείου, από όπου κι αν προέρχεται, δύσκολα αναπληρώνει τις απώλειες της τοπικής κοινωνίας και του ιστού της αγοράς, μιας και οι αγορές στις οποίες απευθυνόμαστε, δεν είναι απεριόριστες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις