Αρχίζει αύριο, η αντίστροφη μέτρηση, για τις εκλογές

Εκπνέει αύριο η προθεσμία, για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, των υποψηφίων συνδυασμών, για τις ερχόμενες εκλογές, για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Με αφορμή τις εκλογές αυτές και με γνώμονα το αναφέρετο δικαίωμα του καθενός, να εκθέτει και να εκτείθεται στα κοινά, ο Ομφαλός, εγκαινιάζει από την ερχόμενη Δευτέρα, τη σελίδα των εκλογών. Στη σελίδα αυτή, αλλά και στις κεντρικές αναρτήσεις, ο κάθε ενδιαφερόμενος, υποψήφιος ή μη, επώνυμα ή και ανώνυμα, θα μπορεί να αποστείλει, μέσω του mail (omfalios@yahoo.com) και μόνο, τις απόψεις, τις τοποθετήσεις και τους προβληματισμούς του, συμμετέχοντας έτσι ενεργητικά και όχι παθητικά, στα τεκταινόμενα στη μικρή μας κοινωνία, πράγμα για το οποίο άλλωστε, έχει λόγο ύπαρξης κι ο Ομφαλός. Ο Ομφαλός, στη μικρή πορεία του, έχει αποδείξει, πως λειτουργεί συμμετοχικά κι όχι υποκειμενικά. Με πολλούς διαφωνεί, μα, αυτό μένει στη διαφωνία και μέχρι εκεί. Το βήμα στη σελίδα αυτή, ανήκει σε όλους όσους θέλουν να εκτεθούν και ενδιαφέρονται η φωνή και η άποψή τους, να ακουστεί, να διαβαστεί, να δώσει κάποιο μήνυμα που θα αγγίξει κάποιους και στο τέλος, στη "σούμα", να πούμε, πως το χρέος, όσον τουλάχιστον αφορά, στην ενεργή συμμετοχή μας στις εκλογές, να το έχουμε πράξει.
Σημ: Στη σελίδα των εκλογών, θα δίνεται η δυνατότητα, επώνυμα ή ανώνυμα, να διαβάζονται οι                   απόψεις των αναγνωστών, στα σχόλια. Ο Ομφαλός, έχει από πολλού ενεργοποιήσει την                       αυτόματη διαδικασία αφαίρεσης κακόβουλων σχολίων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις